Prijava
   

Rambo

Najjači,u svakom nastavku filma bivši,Američki vojnik. Na početku svakog filma o njemu on se skriva u idili nekog Budističkog manastira ili neke prašume, gde ga stanovnici prihvate kao da ga poznaju od uvek, i Rambo je obično glavni baja među njima. Idilu uvek prekida delegacija iz amerike, uglavnom sačinjena od jedne žene i tri retardirana muškarca, koja ga uvek,mada zvuči nemoguće, pronađe u tim vukojebinama, a od njega traže da prekine rat u nekoj Afričkoj zemlji, koji usput traje već sto godina. Pri prvom susretu sa njima, Rambo je ironičan, nezainteresovan i u fazonu ''Fuck the world''. Ali tu nastupa mudra, kasnije se u filmu ispostavi, i veoma hrabra žena iz delegacije, jaka skoro kao Rambo (kažem skoro jer je Rambo ipak najjači), koja ga sranjima kao što su ''Good bless America'' smekša i Rambo pristaje da im pomogne. Naravno na kraju filma prežive samo Rambo i mudra žena, a ostale seronje koje su u toku misije u stalnom verbalnom sukobu sa Rambom bivaju ubijene od strane ljutih Rambovih protivnika, koje na kraju stigne osveta od Rambove ruke.

Scena nagovaranja Ramba na početku filma:
Rambo: Ne želim da vam pomognem!
Mudra žena: Možda si izgubio veru u ljude, ali sigurno veruješ u nešto.
(Posle tih reči žena odlazi, Rambo ostaje sam na kiši, a u sledećoj sceni je već u akciji sa njima, i kao što bi momci iz HP-a rekli, ''Kika esove madefakersima''

Komentari

piči im hedšot u glavu :) +

nije ti fora gledo si ramba pa si se napalio i napisao definiciju,priznaj.
+

A brate jesam počeo sam da gledam. Međutim toliko sam se smejao onom početku, i sebi kao klinji koji se ložio na Ramba (a ko se još nije ložio na Ramba kao klinac?!)da sam morao da napišem def. :-)