Prijava
   

Raskidanje putem poruke

U jednu ruku definisano, u drugu nije, da imam treću, u njoj bi me bolio kurac za prve dvije. Dakle, raskid putem poruke. Zanimljivo. Praktično. Manje stresno, čak možda i lako, prihvatljivo, upotrebljivo u brzini modernog svijeta gdje nema vremena za gubljenje. Vremena. Kažu, vrijeme je najdragocjeniji poklon koji od nekoga možemo dobiti, jer sav čovjekov imetak je obnovljiv, sem vremena. Ono je ograničeno i prolazi nepovratno, a mi samo određujemo sa kim ćemo i na koji način da ga provedemo. Lakše je za 5 minuta iskucati poruku za raskid nego provesti sat vremena priče o istom, uz po koju suzu i tone neprijatne tišine. A meni je bilo lako da se lomim oko tebe 3 jebena mjeseca, da trpim tvoju nervozu danima pred ispit, da te pazim kao malo dijete kad isti padneš, da se znojim k'o svinja dok te jebem krvnički po cijelu noć i da se kupim kući sa prvim jutarnjim jer, pobogu, dolazi ti sestra iz izlaska, kako će da nas zatekne u krevetu, stvarno čudno za dvoje napaljenih studenata zagorjelih od učenja!

Čekaj, stani, smiri se, padaš u vatru, čovjek bi pomislio da ti je nešto i značila. A jeste. U početku, naravno, ko te jebe kad se zaljubljuješ kako vjetar duva. A trebala je da bude samo odskočna daska za nešto ozbiljnije, riba da mi prođe vrijeme dok ne smognem snage da ponovo volim. Jebiga, to je vremenom i postala, al' opet, nije svejedno, bilo je tu svega, i lijepih trenutaka, dobro, istini za volju u zadnje vrijeme sve više ružnih, al' ajde.

Opet srljam, udaljavam se s teme. Dakle, raskid preko poruke. Jebena stvar. Da je stanje kao prije mjesec-dva, možda bi i pogodilo, probilo srce, slomilo duh. Ovako samo razljućuje, bjesni. Dozvoliću sebi da se ponovim, imali smo svađe, durenja, tvrdoglavo ćutanje, ali smo isto tako imali i romantične trenutke, lijepe trenutke. Bar zarad njih, moglo se istrpjeti sat vremena neprijatnosti i ispasti čovjek. A ne ovako. Tri mjeseca, stala u tri reda poruke.

Krv ti jebem.

Komentari

Ео ти минус јер си емотивни злочинац

Sram te bilo. Dok si dolazio redovno na VOS nisi ovo radio. Vidi sada šta radiš. Nabio onu nacističku frizuru, blejiš po klabanama i raskidaš preko poruka :)

Kurac moj raskidam, otkačen bez prilike za oproštajni seks. Deutschland über alles!

I treba ga jebati.

Ninka padaš u vatru.
Nema dobrog raskida dok je ne oteraš u pizdu maternu seljačku.

Jebem li ga, kont'o sam da se fino vratim u Bg, iskaram je još par puta i onda da je otkačim, ovako me preduhitri nabijem je na kurac.

A toooo li je? Besan si ne zbog poruke, nego zato što je ona bila prva? :))))

Da li je tvoja priča o dotičnoj uzrok ili posledica date SMS poruke?
Mislim:

da se znojim k'o svinja dok te jebem krvnički po cijelu noć

A trebala je da bude samo odskočna daska za nešto ozbiljnije, riba da mi prođe vrijeme dok ne smognem snage da ponovo volim

Nato, ima istine i u jednom i u drugom, al' jebiga, opet nekako kontam da je to nedostatak poštovanja, ako išta, bar sam zaslužio licem u lice da to završimo, kao što sam i ja planirao. A Kaunte, posljedica, ipak. :)

I Ninka, obavezno izbaci to 92 iz niknejma. Imaćeš mnoogo bolju prođu kod reeba.

Ti si autentični car, znaš to?:)

Ja te razumem. I da mogu dala bi ti 365 pluseva, al nemam ni jedan dupli.
Osoba koja raskine sms uradila ti je sigurno mnogo gorih stvari samo ti to još ne znaš. I bolje da ne saznaš. Samo probaj da se smatraš srećnim jer si je se rešio.

Nije ni sms, Whatsapp, ni kredit da potroši, krv ti jebem. :D

Joj, koji šuk, boktemazo...

A jooj. Moj je bar platio telegram. Nije bilo sms, ni vibera, ni fejsa...

нинка пропо од силног кафанинга

KOja patetika.

Ninčilo teo da zavali kurčinu i njoj i njenoj sestri u paketu, a ova fuksaja ga isprašila iz stana da odradi na miru lesbo scenu sa nadrogiranom sejom.

LOOOOOL

Ili neku foru sister ANAL

Ninka, daj broj da je zezamo.

Aj stvarno, daj da je NINČIMO na telefon.

Nećemmo reći da te znamo.

samo da kažem da ja nikad nisam raskino preko poruke jer kad sam bio momak nisam telefon ni bilo kakav drugi oblik informatičke tehnologije. No međutim, jednoč sam dobio pedalu preko pisma, ali to mi je onako romantično.

Hipsterino
Jeri si ga često uzimao, prelistavao i mirisao? Možda se i obrisao njime?

i dan danas se trljam njim kasam srećan da se ne zanesem