Prijava
   

Različitost u vestima

U zavisnosti od spoljne politike medija, vesti su različite:

Al-Jazeera: Dok je bezbrižno čuvao ovce na proplancima Afganistana, mladog Talibana je pogodio američki Predator Missile (5 Killstreaks) i j#bo mu kevu za sva vremena. Osim njega je umrlo i 200 ovaca namenjenih za izvoz na srpsko tržište.

CNN: Dok je grupa mirnih, nenametljivih i naivnih američkih vojnika bila na izletu u Afganistanu, muslimanski ekstremista i radikalni fundamentalista je pucao na njih iz bazooke, međutim tom prilikom se sapleo i udario glavom o kamen, i preminuo. Američki vojnici su preživeli, čudom, i oprostili su muslimanskom ekstremisti i radikalnom fundamentalisti, jer veliki praštaju!

B92: U najnovijem ISNAJDERU, Brankica Stanković otkriva kako je Dragan Džajić skrivao novac u Afganistanu, i tom prilikom finansirao uzgajanje droga. Na fudbalskoj utakmici između Partizana i Crvene Zvezde, navijači muftije Zukorlića poreklom iz midl-ista su uzvikivali "Sharmoota Haygana Brankica " (horny bitch Brankica ) i "Elif air ab tizak! " (a thousand "dicks" in your ass!)-očekujemo reakciju države!!

Pink: Isidora Bjelica objavila 2 knjige: "Kako stalno visiti u Magazin-in-u a da gledaoci ne primete?!" i " Priručnik za ziljave pi#ke kroz filozofiju časopisa Bravo"