Prijava
   

Rečna krava

Životinjska vrsta koja postoji samo u Srbiji. Poštovanjem običaja pojedinaca, kada se kravlji život završi na zemlji- nastavlja se u vodi.

Mika i Žika.

Mika: "Brate, idemo da Kolubaru da se brčnemo malo?",
Žika: "Zajebi, pre par dana sam video da je neki seljak tu iskipao mrtvu kravu!".
Mika: "U, jbt!".

Komentari

da, vasa govna mogu u reku a moja mrtva krava ne moze.

Хахахахахахаха

Добро, Јанпи, извини... Дај да седнемо к'о људи, да частиш неки ручкић и регулисаћемо (потенцијално обраћање представника власти).

ma ne, samo kazem. jebeno citam u nekoj knjizi valjda za prvi razred:

"reke su danas toliko zagadjene zato sto seljaci bacaju svasta u njih i prskaju useve pesticidima koji kasnije zavrse u reci"

to zagadjuje reku a vasa govna i hemikalije ne zavrsavaju u vodi? za defku si u pravu ali mnogo cesce vidim govno kada odem na reku od mrtve krave

Знам шта хоћеш да кажеш, тако је. Смешно или не, а мислим да није- чини ми се да је Рзава једина река у коју се не уливају отпадне воде. Повезао ме неки човек, па ми рекао, мислим да је Рзава...

Рзав, мушки род. И не уливају се, али не знам да ли је једина. Мада сам ја летос повратио пола киле рубинштајна и кило роштиља у Рзав, не знам јел' се рачуна то ?

ha ha +
kaze se Rzav, mi pijemo vodu sa Rzava

Пардонирам... :) Мени остало у глави оно из Рана кад каже баба "Препливам ти ја Рзаву...", тако да, да је мушког, рекла би- препливам ти ја Рзава... У сваком случају, Данкане, то је природно ђубрење. :)

Ima i Rzava, u Bosni ja mislim

Бирам да фертилизирам :)

Можда су Рзава и Рзав брат и сестра?