Prijava
   

Ražano prase

U budućnosti će biti prvi brendirani srpski proizvod koji će ući u makrobiotičku ishranu. Ko će hteti i smeti da kaže da nije zdravo?

Sastojci:

prase s ražnja

   

Zezanje

trpanje ovaca!

beeeeeee!

   

Alah vam vera momci!

Prva rečenica i reakcija Osame Bin-Ladena na uspešnost misije 9/11. A odmah posle i fešta! Vatromet, kozje pečenje, zika, kurve...ojsa!

U avionu:
- الجهاد الله! اللعب في المبنى!virdžinije 77 عذراء AK-47!...
KABOOOM!!!
Negde u Afganistanu:
- إلى bre! ذبح عنز USA infidels! Ojsa!

   

Eržabet Batori

Mlogo zajebana žena. Kad je ostala bez ideja kako da zakamuflira sadržaj koji joj je milio niz noge (jerbo tad nisu imali bokserice) ona jednostavno pokolje par devojčica, potopi se u njihovu krv i OPALAC! ne vidi se ništa.
Bila je sa dvora, moglo joj se.

''ŽENOOOOOO! Opet ti procurio uložak, mal' nisam pao na pločice!''
''Ej, bre, nisam ja Eržabet Batori, nemam ja taj luksuz da prikoljem dete, a vala nemam ni kadu, otkad si je progoreo kad si prdnuo u toku kupanja.''

   

Ca

Iako su mnogi od vas pomislili da se ovdje radi o hemijskom elementu kalcijumu, prevarili ste se. "Ca" je uzvik koji ispuštaju korisnici teretane prilikom podizanja veoma teškog tereta. Da bi se što manje opteretio srčani mišić, kada se teret diže, mora se ispuštati vazduh, ali veoma polako, pa da ne bi dolazilo do šištanja, izgovara se dugo i sporo "caaaaaaa".

Primjer: Idite u bilo koju teretanu i provjerite sami.

   

Najlon-kese

Srpska verzija slamnatih lopti iz kaubojskih filmova koje se kotrljaju pustinjom.

   

Bili Mogo

Najbolji drugar osoba kojima je mrsko da protegnu svoju zadnjicu. Najčešće se može naći u društvu Nebi Mogoa.

- Ej, bi li mog'o da mi skuvaš kafu?
- Ne bi' mog'o, al' bi' mog'o da ti zviznem vaspitnu, lenčugo.

   

Kad bi se potukli X i Y

Jedno od pitanja koje večito mori sitnu dečurliju i čiji odgovor traže kod obližnjeg odraslog čoveka. Dete uvek mora da zna šta je jače, pa makar akteri te imaginarne tuče bili objekti potpuno nesposobni da u istu stupe.

- Tata, kad bi se potukli tramvaj i Kalemegdan, ko bi pobedio?

   

Šljivovica

Može.

   

Pijanstvo u promilima

0,5-1 ‰-amater nivo
Ovo je više brukanje nego sto se može nazvati pijanstvom.Popio si dva piva, uhvatila te murija, kukaš kud ne popi bar više.Mnoge bi bilo sramota da im u prijavi piše samo 0, 6 ‰npr
1-2‰ medium
Nivo rezervisan za pubertetlije-početnike na punoletstvima.
Dvojica se vraćaju zagrljeni:
-Doootakooo sam dnoo životaaaaa!!!Brateee koji si ti car!Svi ostali su pičke al ti si moj brat, nisi sisa kao oni !E zato te volim, zato ovo moramo da ponovimo!Sad ću za mog brata da okrenem znak stop kontra!
2-3 ‰profi
Nivo karakterističan za svadbe i ispraćaje.
U restoran od nekud valcer hodom ulazi upišan lik.Polako mu odbijaju poslušnost osnovne motoričke funkcije.Služi ga još samo ruka kojim gura hiljadarke pevačici u sise dok desnim okom amblenduje šurnjaji.Mlada i mladoženja su odavno u drugom planu.Deca ga snimaju telefonom za you-tube.

preko3,5‰ master
Starog oca u 4h ujutro iz sna je probudilo neko melodično zviždanje koje se ponavljalo.Ustaje uplašeno, odlazi do dnevne sobe gde zatiče sina jedinca kako sedi na laminatu pored svoje povraćke:

sin:Pa de si bre Mr Proper zovem te pola sata!?Aj ne bilo ti zapoveđeno, počisti ovo da ne vide matori.Ja odo da prilegnem malo nešto sam sav ko kurac!

   

Da li ste ulovili moj ručak ?

Pitanje konobaru posle dobra 2 sata čekanja u restoranu.

- Šefe, ide li to prase ?
- Samo što nije.
- Ajde bre, pocrkasmo ko afrički miševi.
2 sata posle
- Alo bre, jel ta svinja neki jebeni Rambo komandos ? Pre bi ste Mladića okrenuli na ražnju. Da li ste više ulovili moj ručak ?
- Evo gospodine, vaš ručak stiže.
- O hvala hvala kurcu. Daj momak 4 nikšićka.
- Nemoj brate, ima da ide u Nikšić po njih.

   

Kul si kao Bogdan Diklić

Naravno da nisi. Bez uvrede velikoj legendi srpskog glumišta, ali taj čovek nikada nije dobio ulogu jebača, šmekera, face ili neku sličnu zajebanu ulogu. Iako mu je Flojd dao ključeve od mašine, to više nije to, jer makinu ne vozi Flojd nego neki Mile golubar. Najopasnije se pokazao kao poreznik ili inspektor, mada ga i tu zaobilaze kao pijanca na klupi u parku. Da prodje sa Harlijem u kožnoj jakni sa crnom maramom, izderanim farmerkama, martinkama i rejban cvikama opet ne može biti zajeban jer je to Bogdan Diklić.

   

Uzeće mu nogu za privezak

Prvi komentar posmatrača kafanske tuče između kamiondžije grmalja i jazavičastog balavca kome su posle tri piva narasla muda.

-Kuku, dete, pa di si kren'o na Miću Krofnicu, nosi točak od Fapa u jednoj ruci, će ti uzne nogu za privezak.

   

Karate film

Čeng ubije Mingovog brata, Vong Minga nauči karate, Ming na kraju ubije Čenga.

   

Kritičar apstraktne umetnosti

Koliko god konkretno ili očigledno bilo, zbog potrebe da objasni, kritičar apstraktne umetnosti će neko delo proglasiti sasvim apstraktnim. Ako je to jedna linija, o njoj može pričati satima, a ako je ne daj bože trougao ili kvadrat, o tome će kenjati danima, ili napisati knjigu, tri dela.

Kada se pojave na TV-u, redovno poželite da ih gađate klompom.

- Milice, šta misliš o ovom ulju na platnu? Prilično mi apstraktno
deluje, mada nisam sigurna da baš u potpunosti razumem poruku slike...
- A? Poruka? Maro, na slici je samo konj koji pase travu. Gladan konj, Maro. Jede.
- Da, ali njegov položaj u odnosu na posmatrača i ovaj koloritet...
- Maro, konj.
- Sigurno ima neku poruku, pogledaj i odnos nogu i ovog drveta iza...
- Konj.

   

Rada iz Beogradske hronike

Voditeljka koja sa teškoćom povezuje reči, a opet pravi beskonačno duge proširene rečenice. Kao Sfinga ona postavlja nerešive zagonetke gledaocima, posle kojih se zapitaju :''Koji kurac?''

Rada: I sada gde smo mi posle ovog dana. Da li smo na početku ili je početak iza nas. I sve to čemu? Ali oni su tu za nas, vatrogasci Beograda, i šta je početak uopšte, pukla cev u Borči.

   

Seoski parkur

Jurnjava za sudijom posle fudbalske utakmice, preko plotova, živih ograda, njiva, potoka i ostalih prirodnih i veštačkih prepreka.

   

Funeral Doom

Grobljanska dumčina. Najsporiji pravac u metal muzici. Ukoliko si bubnjar u ovakvom bendu, drmneš jednom po dobošu, odeš u park sevneš pola gajbe "Meraka" i ispurnjaš celu paklu krdže, vratiš se posle 45 minuta gruneš po čineli, a vokal i dalje ispušta onaj isti grol sa početka pesme, mešavinu besa i očaja, kao da je zatekao kevu u dogistalj pozi sa Jehovinim svedokom koji je pri pamprčenju davi kravatom i recituje molitvu.

Valja i za stond na nekoj gajbi. Pesme traju i po pola sata, pa ne morate onako navareni svaki čas da čačkate po sistemskim fajlovima i Kasperski antvirusu pokušavajući da opet pustite muziku.

Ia'm tri keta, bani već u sedam kod Krleta. Nagruvaj neku dumčinu na uzbu.

-Žemo Mrtva snaša?

Mojne Brajd brate, mnogo brzo. Mornful Kongregejšn.

-Žemo, brate. Grobljaja do jaja.

   

Kursadžije

Zabava za ometene u razvoju.

- Sine, nemoj vise da jedeš stiropor, počinju Kursadžije.

   

Ruski traktor

Poznat po svojoj izdržljivosti

Šta prvo crkne na ruskom traktoru??

- Vozač...

?
+758
23
definicija