Prijava
   

Counter Strike sleng

Kako svaka struka, zanimanje, sport i slično imaju svoju terminlogiju, tako i Counter Strike. Jeste da nije ništa od gore navedenog, već samo jedna igrica, ipak ima sebi svojstven sleng.
Navedimo neke od primera:

- Hedovanje, od engleske reči headshot (pogodak u glavu) koja znači obezglavljivanje
- Boost, takođe engleska rec, znači neku vrstu uspona, a u CS-u predstavlja penjanje na saigrača u cilju dostizanja neke uzvišene tačke na mapi
- Eko, od economy, predstavlja znak igračima da ne kupuju ništa, tj. da budu ekonomični
- bhop, bunny hop, skakutanje u zečjem stilu, na mapi omogućava bolje izbegavanje metaka
- rostiljanje
- heklanje
- ace, na engleskom znači jedan, jedno, kec, a u CS-u čišćenje svih protivnika sa mape od strane pojedinca
- CW, clan war, rat Counter Strike klanova
- patkica, pčelica i slon, nazivi za neka od oružja iz igre

Slobodni ste da dodate još nešto.

   

Uputstvo za deterdzent

Najbitniji i najkorisniji razlog upotrebe ovoga je za zanimaciju dok seremo. Svi mi volimo da citamo uputstva i etikete sa deterdzenata, shampona, raznih preparata za kosu itd, dok seremo... Ako je tekst na stranom jeziku pokusavamo da procitamo bez obzira sto ne povezujemo ni 3 slova.
Uglavnom, posle par dana naucimo napamet raspored deterdzenata i sampona i ta slika koju vidimo dok kenjamo nam postane dobro poznata, i reci i fraze koje procitamo nam se odjednom nekada jave i motaju po glavi, a mi se pitamo 'De li sam to cuo??'

NeeeEEEegujuca formula Fa Actiive Sport gela za tusiranje sa ginko... Aaaarrghhh... ekstratom regeneriše vaše telo i uUUum i obnavlja vašu energiju... OoohH...

   

Tetka iz Amerike

Gospodja, koja dugi niz decenija nema svoje pravo ime , a ni lik, ali je poznata sirom narodnih masa.

Naime, ona iz Amerike dolazi uglavnom jednom mesecno, ostaje oko nedelju dana i za nju si raspolozen kako-kad. Ponekad je dosadna, boli sve od nje, a ponekad je spasonosna ako treba negde da se ide ili da se nesto radi.

Uglavnom joj se svi raduju, osim onih koji bi radije da se igraju sa svojom decom, nego sa crvenokosom tetkom iz Amerike.

   

u busu sam

Nešto smrdi!

   

Sale

Šef u svakom restoranu.

Gost nezadovoljan poslugom: GDJE JE TAJ ŠEF SALE?
Konobar: Sad će dođe...

   

Muška drugarica

Svako odjeljenje dal` u osnovnoj, dal` u srednjoj školi imalo je jednog ovakvog. Sve je počelo u ranom djetinjstvu. Dok su se njegovi drugari ložili na Čaka, kečere i fudbal, on je s` majkom gledao Kasandru i igrao s djevojčicama lastiž - jedini nije plakao kada nas je učiteljica u prvom razmjestila da sjedimo sa djevojčicama.
Kretao su u ženskom društvu. Muškarce je izbjegavao. Dok je muška ekipa igrala fudbal, on je sa djevojčicama lizao lizalice i navijao...
Djevojčice, kasnije djevojke su mu se povjeravale, znao je sve njihove tajne. Ulazio je sa njima u svalačionicu kada su se presvalačile za fizičko.
Mi smo virili...
I tako je rastao sa djevojčicama ...
Danas mu mnogi zavide jer je sa najboljim ribama u gradu na " jebeš mi mater " fazonu!

   

Crveni rendzer

Rendzer koji je uvek bio bolji od ostalih.Svako je kad je bio mali zeleo da bude crveni rendzer,u svakoj igri svadje su nastajale oko toga ko ce biti crveni rendzer.Radila je masta.Danas,pak svadje nastaju oko toga ko ce "da hostuje lan server da rokamo cs".

"Cao"
"Cao"
"Ajde da se igramo"
"Ajde,ja sam crveni rendzer"
"Neee,ja sam"
"Ali ja sam prvi rekao"
"Ali ja sam prvi pomislio"
"Ajmo papir,kamen,makaze"
"Nije fer,varao si"
....
....
....

   

Moja baba

Omnipotentno biće. Biće koje može da uradi sve iliti bilo šta.

"Ej! Vidi šta ja umem!"
"To? Pa to može i moja baba!"

?
+764
23
definicija