Prijava

na kom je ovo jeziku napisano o.O

у ком свету дизели возе голф 2 ? о.О

http://www.youtube.com/watch?v=wL-Ny6VixmQ са флашом у руци блејање на улици је готиван фазон док не одлучиш да средиш живот и постанеш јапи.

кад порастем бићу металика

vimstatiustau, не знам како да те цитирам, а и боли ме курац, свкакако ћеш видети поруку... ниси ваљда један од оних фегета што се ложи на оне зајебане стране изразе, фура кајлу око врата, спортску одећу и једе она морса говна по педерским кафићима уз звуке оне снобовске музике? и те како ми је драже да испред драгстора забодем са екипом пре текме, урољам се као сомина идем и правим срања... јеби га, немамо сви пара као неки. и ако си стварно такав православац за каквог се издајеш кој ће ти курац тај кримос на профилној? ,,, послушај нешто овог типа, ако ниси љубитељ стране брутал-талме музике , можд ти ово легне... http://www.youtube.com/watch?v=Z_6EUywSgzM&feature=related

брда металаца су навијачи , такође.

"Јеботе, кад су металике постали цавке које цмиздре о прихватању разлика и толеранцији. Куд иде овај свет..." и ово потписујем. Па нисте педери у пичку материну! Ако се већ облачиш како се облачиш схвати да то може да иритира људе и да због тога мош сносит последице, и буди спреман да браниш свој став и избор, и речима и циглом, , , , и одузели сете ми сат времеан жвиота, све сам коментаре исчито, сва срећа па сам био надуван... отишо сам сад на пиво.

#832
+3269
84
definicija