Prijava
   

Zrela žena

Žena koja tačno zna šta hoće.
Ona koja me uvek gleda pravo u oči kada se mimoilazimo na ulici.
Nikada me ne gleda u prepone ili na stranu. Ponekada vodi i nekakvo vanbračno dete sa sobom. Dete se uvek nekako landara za njom kao prazna traktorska prikolica po seoskoj kaldrmi, zato što nisu navikli da se šetaju zajedno.
Stil oblačenja joj je skoro uvek isti.
Voli drečave majice na najtanje moguće bretele, iz kojih joj uvek kipe ogromne grudi ili tesne majice sa šljokicama. Ponekad nosi i mini suknje, ali uvek bez čarapa. Tako svi vide njene mlečno-bele i relativno mlade celulitične noge u laganim i kao papir tankim sandalama "na prst"...

Ona je ostavljena, prevarena i razvedena, ali "ne svojom krivicom"! Ona takođe veruje da sezona lova nije još uvek završena.
Ona više nije uplašena. Ona više ne može da pogreši. Ona je sada najzad dovoljno pametna i mudra da zna tačno šta hoće.
Hoće muškarca njenih godina ili starijeg (mlađeg nikako jer taj nema para!), na koga može da se osloni. Hoće nekoga ko će da je razume kao ženu. Hoće nekoga ko će da joj pruži sve ono što ona inače zaslužuje.
Hoće čoveka koji nije kao svi oni prevaranti i jajare u njenom životu.
Hoće čoveka koji tačno zna šta hoće, kao što i ona tačno zna šta hoće.

Naravno, ona nema pojma da na svetu ne postoje muškarci koji tačno znaju šta hoće i da postoje samo muškarci koji tačno znaju šta neće.

...Oni muškarci koji tačno znaju da neće baš nju.

   

Džej-strejt alijansa

Udruženje koje se bori za pozitivnu diskriminaciju romskih muzičara i uživalaca njihovog dela.

(parfemi "Strejt" su finansijeri, generalni sponzor)

Sanja Marinković: Džej, šta misliš o ovoj Džej-strejt alijansi?

Džej: Seko, moram da ti priznam nešto, a i gledaocima... Ja sam džej. Tako je, narode dobro ste čuli. DŽEJ JE OK! (počinje muzika, Džeki skakuće širom studija) Da si moja devojčica, živela bi k'o kraljica, danju k'o kraljica, a noću k'o carica!

   

Štedljive sijalice

To su sve one sijalice koje se u srpskim domaćinstvima odviju i odlože, do nekog narednog slavlja.

X: Au bre kevo, šta je ovo, 'oćeš da oslepim? Šljašti nam kuća, vidi se sa meseca. 'Ladno nam je ovaj tepih zelene boje, ja ceo život mislim da je crni...

Z: Pa danas je Sveti Harlampije Prepodobni, dolaze nam kumovi iz Vraćešnice, pa sam zavrnula to, da vidi ona aspida od kume kako su mi prozori čisti...

   

Zone reality

Televizija na kojoj ima svega osim realnosti.

Dokumentarac 1

Očevidac: "Onda sam video duha kako prelazi iz spavaće u dnevnu sobu, pošao sam za njim, a kada je i on mene ugledao, gađao me je saksijom...evo vidite ovu pukotinu na zidu, to je od tog događaja."

Dokumentarac 2

Lovac na zombije: "Oni se okupljaju ovde gore u ovoj šumi, jednom je malo falilo da uhvatim jednog, evo, baš ovim ovde samostrelom."

   

Jabuka na dan

Emisija na B92, koja se svim silama bori protiv seksa i zalaže za totalnu apstinenciju od istog, jer propagira da ćete dobiti svaku moguću polno prenosivu bolest i 1/1 ostati u drugom stanju sa kondomom ili bez njega. Omiljene i jedine teme u emisiji su: kondilomi, hlamidija, neželjena trudnoća, sifilis, sida, gonoreja, hepatitis, rak grlića materice.

Voditeljka: Sa nama je danas profesordoktormagistarfrankenštajnhirurg Jasmina Hadži Petrović Marinković Vasić. Možete li malo da obavestite omladinu o mogućnosti zaraze nekom polnom bolešću.

JHPMV: Naravno, dakle ustanovljeno je da kondom ne pruža 100% zaštitu od polno prenosivih bolesti, iste se mogu zaraditi čak putem petinga, a naša najnovija istraživanja pokazuju da hlamidija i gonoreja se prenose i putem SMS-a.

   

Audio vizuelni kontakt

Neophodan uslov za ostvarivanje razumne konverzacije.

   

Sexality

Sexy pokreti jedne ženske svi uklopljeni jedni sa drugim da čine celinu, istovremeno uklopljeni sa trenutkom kada se izvode, svaki za sebe dovoljan da raspali, ali i zadivi mušku maštu, a u celini da ga totalno sludi i zbuni, dovoljno brzi da se zapita da li je to bila fatamorgana, dovoljno moćni da deluju na psihu poput droge, a opet spontani da ne deluju kao nameštanje ili ples, toliko suptilni da čak ni žena nekad nije svesna da ih izvodi.

Ja u autobusu. Zgodna riba, u miniću, mrežastim čarapama i cipelama na vrtoglavu štiklu, sedim prekštenih nogu. Taman kad treba da izađem na stanicu, vraćam seksi pokretom nogu u prvobitan položaj, maznim glasom molim dečka do mene da me pusti da prođem, hvatam seksi pokretom šipku da se pridržim, puštam drugog dečka da sedne za moje mesto dok mi on odmerava svaki pokret i prati moj sexality od početka, odjednom autobus naglo koči i ja se trudim da održim ravnotežu držeći šipku jednom rukom iz sve snage, dok mi druga ruka sexy mlatara po vazduhu, gubim polako ravnotežu, rotiram se sexy samo na vrhu štikle leve noge, dok desna stoji sexy podignuta i njom energično sexy zabadam slobodno sedište da povratim ravnotežu. Konačno uspevam i sa sexy sigurnošću ispravljam krivi zglob leve noge i oslanjam tu nogu na štiklu, dok mi desna noga ostaje savijena naslonjena na stolicu. Zatim, kad sam videla da sam se stabilizovala, uvijam svoja leđa prebacujući svu težinu tela frontalno na šipku koja završava tačno u mom dekolteu. Ostalo mi je samo da se nasmejem i dodatno frapiram mušku populaciju u autobusu. Silazim,

   

Obukla se da pitaš ''Pošto?''

Kaže se za devojku koja se obukla tako da vizuelno ostavlja dojam ulične prostitutke. Samo vizuelno; to kakva je ona u duši, u to ne zalazimo, ali je otprilike pasuljara fazon, znači seva polugolo dupe, sise podvriskuju, sve na izvolte i nadohvat.

- E, kako bilo na okupljanju?
- Smor. Klinčadija. Jedan došao da prepričava gde je jebo i kad je jebo, hahaha grok grok. I onda je pričao nešto kao šušumušnjamanjamnjaššš, ja sam se smeškala, klimala glavom i nadala se da mi tim čudnim sklopom glasova neće postaviti neko pitanje. A ima ih koji su džepno izdanje - ovolicki!
- A od žena?
- Bila jedna mala, obukla se da pitaš ''Pošto?'', al' se barem jebala - otišla i nije smarala više.
-----------------------------------------
- Ćero, gde ideš?
- Na rođendan, tata.
- To na neki splav?
- Ma, jok, kućna varijanta. Sedeljka. Samo ja i drugarice.
- Što si se onda tako obukla?
- Kako?
- Kad bih te video na trotoaru, zastao bih i pitao bih te ''Pošto?''

   

Exkluziv

Još jedna u nizu emisija koje se bave totalnim nebulozama i stvarima od kojih je važnija i pozicija svake dlake na mojoj glavi. Naravno, ne može se isključiti i voditeljka koja dočarava generalnu atmosferu emisije tako što izgleda totalno "moderno".

"Juče je naša folk pevačica Seka Aleksić priznala javnosti da nosi bokserice! Da, dobro ste čuli! Ovo je bio šok za ostale estradne umetnike koji su za ovo čuli do sada. Hajde da vidimo šta su rekli na to:
Ana Kokić: "Pa jao, to je tako aut, puj puj, strašno kako ljudi nemaju osećaj za modu (izraz lica kao da je pojela limun)"
Aca Lukas: "*šmrc* Pa znate, sve je to (razmišljanje od 10 sekundi) ...irelevatno. *šmrc*"
Jelena Karleuša: "Na ovo mogu samo da se smejem, ona misli da je bolja riba od mene (uzima karmin da se našminka)"
To kažu zvezde, a mi na ovu izjavu Seke ne možemo reći ništa, ostali smo bez komentara."

"Druga vest nam stiže iz sveta televizije. Naime, voditelj poznate emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ovog jutra je snimljen pere zube nepravilno! Ovo je veliki blam za velikog voditelja, a sada možete videti klip koji je, nažalost, amaterski urađen.
*prikazuje se klip Ivana Ivanovića kako pere zube nepravilno, levo-desno umesto gore-dole*
Sada ćemo čuti komentare drugih slavnih ličnosti na ovaj događaj, kao i komentar voditelja lično:
Đus: "Ono brate sramota! Jeste da i ja radim neke nekulturne stvari, ali ovo je stvarno preteralo, brate!"
Aca Lukas: "Zašto me opet snimate, zar ne vidite da sam se malo pre dro..sređivao. nemojte biti takvi! A za Ivana Ivanovića samo jedna reč, sramoti se budalo!"
A sada voditelj lično:
Ivan Ivanović: "Pa vidite, to je bilo slučajno, nemojte tako. Svakom se desi blam, a ja ovog jutra i nisam bio u formi. E, da vidite kakav sam poster na Vukajliji našao, moram da ga ubacim u emisiju, ali naravno praviću se da sam ga ja napravio."
To kaže voditelj, a šta vi mislite, to je na vama da odlučite. To je bilo sve za danas, a sutra vas čeka još više bitnih i zanimljivih informacija o zvezdama srpske estrade. Prijatno!"

   

2 fakulteta

Upravo ono što od pevača i pevaljke pravi estradnog umetnika, od političara za kog smo mislili – lopov, sposobnog tipa, od sportiste genija A klase.
Dva fakulteta, dve diplome, dva zvanja, a posao neki tries levi.
Stručnjacima se jebe da rade u struci koliko i za lanjski sneg. Dva fakulteta su završena da bi smrtnici besomučno navodili primere boljima i gorima od sebe, a i onako usputno da se napomene poslovnim partnerima dok se doručkuje kod tifanija. U maniru Zdravka Čolića, onako kežual.

- Koji kurac je ova Neda Ukraden? I šta ona uopšte peva? Šta miš, kome je dala dvojku da bude gde je?
- Ne lupetaj gluposti! Neda Ukraden ima 2 fakulteta!
- Ideš u kurac?! Da l će bolje da peva ako ima 2 fakulteta? Ko zna kako je to završeno, ćuti molim te..
---------------------------------------------------------------
- Matori, znaš da je Novak Đoković redovan student na nekom fakultetu i da ima sve desetke..
- Znam brate, Takvi završavaju i po dva fakulteta, on je uporan, videćeš!
- Alo paljevine, nemojte da me terate da sprovodim oluke ovde.. Kakav kurac, Novak Đoković, Megableju studira. Sa mojim ortakom je upisan na istu godinu, niko ga nikad nije video na faksu.
---------------------------------------------------------------
- Znaš li ti da Zdravko Čolić ima dva fakulteta!?! A peva!
- O Srbijo među šljivama!

   

Polna ravnopravnost

Nešto što se neće desiti sve dok i žene ne budu mogle leti da trknu do radnje bez majice.

   

Dabogda nemao, pa dobio kad ti uopšte više nije potrebno!

Godina 1984, još nam visi Titova slika u predsoblju, a ja već postao gimnazijalac!
U džepu imam 20 dinara, i već dva sata razmišljam kako da usnulog ćaleta(sada pokojnog) opljačkam za još dvadeset dinara, pa da imam dovoljno za dva čaja(sa limunom!) u "Korani".
Posle munjevite akcije privlačenja tatinom buđelaru (tu moju akciju i danas izučavaju na fakultetima za nindže), dolazim do drugih 20 dinara, tako neophodnih za moju kompletnu sreću u životu.
Tragove tog svog zločina sam uklonio tako dobro da ni svi holivudski forenzičari zajedno ne bi mogli da snime o tome ni 15 sekundi u nekoj epizodi, toliko je to malo dokaza bilo ostalo!

Izlazim napolje sa dilemom kako da to najpametnije utrošim...
Dva su puta predamnom. Jedan je do naselja Aerodrom(4km), a drugi do Stanova(6km). Kola naravno nemam, a ni pare za autobus, samo za ta dva čaja(i to ako nisu poskupeli!). Na kraju one dalje destinacije me čeka ONA, ne tako lepa, da zajedno idemo u grad, a deluje kao da bi rado zastala u nekom od usputnih parkića. Možda se budemo i po'vatali!

Na kraju one druge i bliže destinacije je prelepo i prepametno žensko stvorenje u koje sam pomalo zaljubljen, ali sve deluje da će pre bilo čega morati makar 3-4 kanistra čaja da se popije sa njom, i to u dužem vremenskom razdoblju.

Namaknem kapuljaču, kiša je lila k'o iz kabla, pa odlučnim korakom krenem prema ružnijoj koju ne volim!

......

Godina 2010, živim u Luxembourg-u, jednoj od tri najbogatije zemlje na svetu.
Tita nema, u predsoblju mi visi kalendar uplata "Paribas" banke. U novčaniku par EURO novčanica i pregršt kartica sa četvorocifrenim limitima. Ispred kuće dva auta i džip.
Živim sam samcit u ogromnoj kući, najbliža familija je 2100km daleko, a čak i kiša ne pada.

Skoro je 7 sati i za nekoliko minuta će prelepo stvorenje koje se otvoreno loži na mene ("senzibilna skandinavska ženstvenost") da me zove da idemo zajedno na neki heavy-metal fest u jedno obližnje seoce.
Tamo nema čaja, samo Paulaner i Bofferding pivo...Neće ni da poskupi, a i da poskupi, niko to neće ni da primeti.
Sigurno će da me spopadne i to ne po parkovima, nego u mom ili njenom krevetu. I ona živi sama...ima i ona dva auta.

Jbg...samo što sam došao i istuširao se, a na Sky TV počinje Eddie Izzard da priča fazone...a ona ionako mnogo priča gluposti, stvarno nemam volje da nju slušam.

Gasim telefon na minut pre poziva.

   

Dušanov zakonik

Prvi srpski zakon koji je prestao da se koristi zbog tehničkih problema izdavača.

U to vreme nije bilo štamparskih mašina u Srbiji, a niko više nije imao ruke kojima bi mogao da ga prepiše.

   

Drugi i treći seks

Najbolji razlog zbog koga pod obavezno treba da se ima prvi seks.

   

Krvavi uložak

Demorališući odgovor neke ribe na pitanje napaljenog muškarca: ''Šta imaš na sebi?'' Koristi se kao sredstvo za brutalno uništavanje svake vrste napaljenosti.

-Ćao mala, pa gde si ti meni?
-Ej ćao, evo me kući. Ti?
-Pusti mene, reci mi šta imaš na sebi?
-Krvavi uložak, trenerku i sivu ćaletovu majicu koju sam uflekala paradajzom.
-Moram da idem, čućemo se.

   

Tantrički seks

Dostizanje posebno dubokih mentalnih tačaka u svesti i duhovnosti seksualnim putem.

Ono što se u narodu zove Jebanje u zdrav mozak .

   

Ništa spika, samo zika

Opis najvećeg broja dela klasične muzike.

Dva džibera sede u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine na violinskom koncertu koji izvodi brat jednog od njih...

- Matori, 'oće od'e biti nekog teksta?
- Jok, brate, ovo ti je "ništa spika, samo zika".
- Au, matori... Smorićemo se.
- Š'a misliš kako je meni ceo život sa njim?

   

Plazma devojka

Vragolanka, vrca, pičak među pičkama, zlatna ribica među ribama, šmeker u ženskim gaćicama.
Neuhvativa kao četvrtina jajeta na zajedničkom tanjiru za predjelo, neobična poput dve koštice u breskvi, deteline sa četiri lista ili trinaeste plate u Srbiji. Bilo da vas ljubi na najšašaviji mogući način uz osećaj koji stvara lizanje ledenog Rumenka na plus 40, bilo da iz kafića u kafić eksirate tekile, valjate se po bilijar stolu, zaspite na klupi u parku ili u dam-ti-dam stilu jurite niz glavnu ulicu...
Ona prija kao zaranjanje prstiju u brašno, kao krađa upravo spremljenih kolača, kao umivanje hladnom vodom posle trčanja, kao navijanje na utakmici.
U njenom svetu i korov koji ste zapatili može da posluži za pravljenje ljuljaške na kojoj se kikoću i vaše i njene bubice. Ona vas jednostavno ne pušta da odrastete...

   

Na mestu

Osobina koja krasi sve Dejane Cukiće ovoga sveta. Koriste je komšije kad opisuju novog komšiju koji im se javlja u prolazu. Koriste i roditelji i ostala rodbina da vam opišu idealnog potencijalnog supružnika. A najviše se koristi kada se opisuje politički istomišljenik sa televizora, a da se u isto vreme iz ovog ili onog razloga sakrije sopstvena politička pripadnost.

- ...kada su te pare mogle da se preusmere nekome kome su potrebne. Nemam ja ništa protiv toga, ali treba da se znaju prioriteti u ovoj državi. Toliko dece je u ovoj zemlji danas gladno...
- Ovaj čovek je potpuno na mestu! Ja nisam ni u jednoj stranci!

------------------------------------------------

- Opet zevzečiš, volino jedna! Kad si došao jutros? Što ne izvedeš ovu komšinicu Mašu u varoš? Vidi kakva je! Ceo dan uči, nigde ne izlazi, sve desetke ima na faksu, sama sebi sprema da jede! Devojka na mestu, bre!

   

Svetski rat

Najpoznatiji srpski izum, koji je do tada nezanimljivim, regionalnim, dosadnim i sitnim ratovima, dao šansu da budu u biblijskim razmerama katastrofalni.

Izumeo ga je mladi srpski student-inovator Gavrilo Princip 28. juna 1914 u Sarajevu.

...Teslin asinhroni motor nikada neće imati tu popularnost...

#36
+49131
823
definicija