Prijava
   

Zvezdina fondacija

Genijalni plan rukovodstva Crvene Zvezde da izvuče klub iz dugova. Pošto je Partizan šampion već par godina, sponzori se razbežali pa na dresovima umesto Tojota sad piše 2344. To mu dođe broj na koji zvezdaši šalju kintu. Takođe, to je natpis koji prosto vrišti ,,Daj kume neki dinar, živ ti ja" i ,,Daj da kupim deci leba, sreća da te prati, Bog će ti vrati". A posle se ljute kad ih grobari nazivaju ciganima...

   

Najlon na teglama

Nocna mora za malu decu.Naime,mali kradljivci slatka,dzema ili neke druge poslastice skrivene iza misterioznih vrata spajza treba prvo da ovladaju skidanje i namestanje celofana na tegli pricvrscenog (ne obavezno) crnom gumicom,kojom babe vezuju kosu,tj. onom sto je pakovanje takvih 15 dinara.Skinuti je lako,ali kad treba da se namesti..sklizne celofan,pa ne moze lako da se rastegne gumica,tegla "seta" levo desno,gumica pukne,ili u najgorem slucaju-razbije se cela tegla.Dok potpuno ne ovladaju ovom vestinom,mala deca prezive svakakve zulume,ali isplati se,slatko je slatko.

   

Klošar u fenseraju

Pred odlazak u fancy klub se ucirkaš pivcetom iz "bombice". Tamo naručiš samo jedno malo pivo koje košta 500din i razvlačiš ga celo veče... Pri tome se glupiraš kao da ti je poslednje. Ostali prisutni te gledaju krajičkom oka i pitaju se "na čemu li je, oću i ja...?!"

?
+2220
52
definicija