Prijava
   

Je l' moze i casa vode?

Ne dao ti Bog da zaboravis da je narucis u paketu sa kafom. Ukoliko si napravio takvu kardinalnu gresku, dobices pogled koji saseca kao "sikira", zgrazavanje nad tvojim bezobrazlukom i ko zna sta jos pored te vode u casi. Tako da, osim ako si bas pred stadijumom gusenja od suvoce grla ili ne znam koji ti ocin fali pa si zedan, NE TRAZI ZA IME BOGA!

"Molim vas produzeni s mlekom!"
"Meni kolu."
"Au brate, pa 'ladno sam zaboravio da trazim i casu vode, sta cu sad?! Vidi kako me je vec pogledao namrgodjeno kao da sam mu k.... seku, gde jos i to da mu trazim!"
"Ma trazi sta si se usr'o. Siso."
"IZVINITE, je l' moze i casa vode?"
"Moze." (ma ____ mi se _____, _____ li ti _____, dobices ti vodu ali sa ______, ______ i _____)

   

Strah od kurira

Narucili ste nesto preko interneta i treba da vam stigne u neko dogledno vreme. U vama se onog momenta kada ste to porucili javlja strah od kurira, na koji drugi gledaju sa podsmehom, i iz najave vam dijagnostikuju paranoju, a samo vi znate da ce kurir uvek da zaluta kada je vas paket u pitanju. Cekacete po pravilu 3 dana i cetvrtog pozeleti da mu... nesto kazete.

"Brate, je l' ti stigao onaj paket?
Nista me ne pitaj, cekam ga od petka..
5 dana?!
Ma da brate, kurir zalut'o."

   

Mahnito pranje ruku

Niko ne zna kako je to u njegovom konkretnom slucaju pocelo, i gde se nalaze koreni ovoj psihozi, ali moras da peres ruke svaki cas, cim pipnes nesto, po tvojim kriterijumima "prljavo" .. a kriterijumi su svakoliki. Kad je nesto palo na pod, posle dizanja, pranje ruku. Posle telefoniranja, opet pranje ruku jer Bog zna koliko bacila ima na telefonu. Kad dolazis "spolja", ispipao si 1000 kvaka i naravno - moras da peres ruke. Kad se rukujes s nekim sumnjivim, pranje ruku. O ovome naravno nikom ne pricas, osim kad neko bas primeti..

"Brate, opet peres ruke?! Pa ti si bolestan!
-*debilni smesak* "A prljave su..."

   

Ko to lupa?!

Ucestalo pitanje stanara stambenih zgrada. Ucestalost se povecava sa brojem spratova i brojem clanova domacinstava. Javlja se u rasponu od 0 do 24. Propraceno je psovanjem pojedinih clanova rodbine vinovnika buke, u zavisnosti od sklonosti psovaca. Ne postoji pravilo - ako se lupanje culo prethodnih mesec dana, niko ti ne garantuje da se nece cuti i danas. Posebno frekventno od 14 do 17, kada spavas, ili si dosao sa posla. Sa povecanjem kolicine posla koji imas da radis kod kuce, intenzitet zvuka se povecava, i udari postaju jaci.

"Bam, bam, bam. Bzz, bzz, bzz."
"Ko to lupa, ___ (upisati po zelji) mu ja milu ____ (opet upisati po zelji)?!??!?"
"Ma onaj bolid s' treceg."

?
+101
4
definicija