Prijava
   

Predispitna Maradona poza

Poza u kojoj čekaš usmeni ispit a siguran si u svoje znanje 100 % kao i Maradona u svoje igrače. Dok ostali grizu nokte, pokušavaju da nauče nešto u zadnji čas, nervozni su, nadrkano šetaju amo- tamo ti stojiš kao veliki Diego Armando sa prekrštenim rukama i smireno čekaš da te pozove jer znaš da ne možeš da omaneš.

Samo se držati podalje od kokaina, jer koka i ispiti ne idu zajedno!

   

prokleti komsija

komsija koji ima wireless sa sifrom

   

Samostalnost

Prilično zajebana stvar. Svi hoće da je imaju, a oni koji su je iskusili nisu sigurni koliko dobra donosi.

Svako ko čuje da živiš sam, gleda te sa nekom dozom divljenja, možda i malo ljubomore. U nekim trenucima ti zavide što nemaš kome da polažeš račune, ostaješ budan do kasno, ustaješ kad ti je volja, ne brineš kada ćeš se vratiti iz grada i u kom stanju, da li će te keva zateći kako peglaš, ili će te ćale čuti kako dolaziš mrtav pijan i isprepadati vikanjem. Uvek preko telefona može da se odglumi neko koliko toliko pristojno stanje. Učiš kad želiš i ne moraš da bespotrebno blejiš nad knjigom samo da bi umirio ukućane.
Slušaće te kako govoriš o tome, i svako od njih će poželeti da se nađe na tvom mestu...
A ti ćeš njima zavideti na serviranom toplom doručku (pravom doručku, sa sve salatom i sirom), na buđenju u sopstvenom krevetu, u sobi sa posterima koji stoje na istom mestu već godinama, opranom i ispeglanom vešu koji miriše na Lenor/Ornel (šta je već tih dana bilo aktuelno na TV-u, pa keva kupila da isproba), na tome što će te bar neko upozoriti da se obučeš dobro "jer se napolju sprema nevreme" (zadnjih šes' puta si se smrz'o kao pizda), i što makar onda kada im nije ni do čega, imaju nekog sa kime mogu da se isvađaju, nekoga kome mogu da zalupe vrata, a da ih taj neko ne pojuri sa papučom u ruci (kao tvoj sveže probuđeni cimer).

   

Minut do dvanaest a.m.

Termin posle koga sve ide u p.m.

   

Obilazak muzeja na ekskurziji

Kulturno uzdizanje pred moralno srozavanje koje će nastupiti još iste večeri.

   

Strpljenje

Ključna vrlina potrebna za očuvanje delova računara koji su na dohvat ruke kada jebeni net radi k'o da je dial-up iz '99.

   

Zastava SAD-a na Mesecu

Prva stvar koju vanzemaljci vide na prilazu Zemlji.

Zato Ameri uvek prvi dobiju po nosu prilikom neke filmske invazije.
Ko ih jebe kad se kurče.

   

Pacman

Faza u kojoj se se šetaš po kući i uz put jedeš sve što ti padne pod ruku...frižider...trpezarija...špajz...slatko...slano....

Ćale pred spavanje.

   

Diši

U Srbiji sinonim za manje poznatu frazu "prijatno" kada neko jede.

   

Škola

Sprema nas za život

Fizičko – Da uvek ostaneš u kondiciji, da možeš da istrčiš 800 metara za svega 2-3 min, kad otmeš nekoj babi torbu i da možeš da pobegneš panduru na 100 metara i uskočiš u kola posle obijanja trafike.

Hemija - Da ti sve bude mnogo lakše i jasnije dok praviš bombu

Fizika – Masa puta ubrzanje jednaka je činjenici da ako se nagruvaš u teretani, plus vežbaš brzinu na džaku, izlomićeš neke sise po kraju bez kapi znoja!

Matematika - Čuvar banke, puta 2. Šalteruša, puta 3. Civili, puta 12.
To dalje implicira da moram poneti 1 pištolj plus dva šaržera, 1 hekler i 2 kašikare.

Sociologija – Kako da ubediš menadžera banke da otvori sef

Psihologija – Kako da ubediš menadžera banke da otvori sef, a da ne počne da vrišti

Engleski – Jer je sve više stranih banaka

Likovno – Da znaš koja slika vredi na crnom tržištu, a kojom možeš da obrišeš dupe

Biologija – Da znaš gde najviše boli tj gde da udaraš

Informatika – Alarmi, kamere, špijun bube, IP Adrese....

Muzičko - da znaš sta da pevaš ako ti priprete da ćeš propevati.

Filozofija - Da bismo znali ima li smisla pokušavati?

Istorija - Da bismo znali kako su prolazili naši prethodnici

Geografija - Da znaš u koju šumu da bežiš posle.

Veronauka - Da znaš kako da se pomoliš ako ne bude sve išlo po planu

   

Nezaposlen

Ono što postaneš kada diplomiraš.

   

Kad zet pretera

Zene cesto imaju potrebu da se zaljube u grubog muškarca koji im ne povladjuje, koji je boem, visi po kafanama, vara ih, sekira, i posle se vrati kući i svojim šarmom i pažljivo odabranim rečima sve izgladi, i po ko zna koji put obeća da će se promeniti. I žene im veruju.
Medjutim, pojedini zetovi ponekad predju granicu, jednom, pa opet, pa im se svidi. Maltretiraju ženu, prebijaju je, omalovažavaju, zatvaraju u kuću i od života joj naprave pakao. Ukoliko su tu i mala deca, situacija je kud i kamo gora..
Pošto je ova žena vaša ćerka, Šta treba preduzeti po tom pitanju?
Poneti hladno oružje po izboru, a ako volite da improvizujete, naći ćete već nešto egzotično u zetovljevom stanu. Ja toplo preporučujem da ponesete štanglu, jer štangla zveči, tako da će ceo komšiluk znati šta radite. Pošto ste skotu polomili obe noge kako ne bi mogao da beži, izlomite mu sve prste na rukama, kako ne bi mogao ni da drka naredna dva meseca. Pošto je glavom već proleteo kroz staklena vrata, dovoljno je da mu polomite još samo nekoliko rebara. Štangla mu ostaje zabijena 45 centimetara u dupetu, čisto da bi se svakog narednog dana njegovog bednog života setio kakav je skot, i kako bi mu to pokvarilo raspoloženje. Na kraju, isprazniš po njemu aparat za gašenje požara i naneseš mu opekotine trećeg stepena po većem delu tela. Onda pozoveš hitnu kako ne bi robijao zbog govneta.

   

Polu San

Najjača prirodna psihoaktivna situacija. Njene posledice se lako mogu uporediti sa psihoaktivnim supstancama. Pa, počnimo!

Polu San & Alkohol: Iritirajući zvuk tek pristigle poruke vas budi(ali ne potpuno) iz sna! Uzimate telefon, čitate poruku i zatim odgovarate na istu. Poruka je nepovezana, često sa izmešanim slovima. Sutradan se, naravno, ne sećate ni primljene, a ni poslate poruke. Sadrzaj vas, u najgorem slučaju, načini crvenim u licu.

Polu San & Marihuana: Iz nepoznatih razloga se trgnete iz sna i shvatite da vam je jedna ruka/noga paralisana. Drugom rukom je pipkate, pomerate u neverici. Nakon detaljne(najčešće jednominutne) analize, istraživanje polako prelazi u napad panike. Marihuana/Polu San popušta, ruka počinje da dolazi sebi, a vi pravac na kunt.

Polu San & Speed: Opet, gle čuda, budite se iz totalno nepoznatih razloga. Bez gledanja na sat ili kroz prozor, shvatate da kasnite u skolu/na fax/posao. Skačete. Brznom munje(nekih 3 minuta) se spremite kompletno, koristeći multitasking at its best! Kada se razum bar malo osvesti i skrene vam pažnju da bacite ždraku na sat, skapirate da je 2 ujuru i vracate se u krevet tako spremni i orni za jutarnje obaveze.

And, finally, Polu San & Heroin: Telefon zvoni. Budni ste ali bez snage da pomerite bilo koji deo tela. On i dalje zvoni, a snaga se i dalje ne pojavljuje. Neko se konačno smilovao i javio/ili se skačio sa telefona. I dalje ležite beživotno, ni na nebu- ni na zemlji, što bi se reklo :)

Smanjite(podvlacim "smanjite" xD ) opijate! Dosta nam je bede kad nas neko probudi(a i mi sami sebe).

?
+87
3
definicija