Prijava

Углавном искомплексирани хомосексуалци имају овакве ставове према стрејт ''јебачима'' и потребу да их овако испоље. Ако грешим за хомо опредељење, за комплекс сам сто посто сигуран. Еце ти је објаснио врхунски, и потпуно је у праву. Слажем се да је фраза чобанска (осим ако се не изговори у фазону зајебанције), али овакво претеривање и ширење оквира ''прозивке'' има једну много безобразну и арогантну ноту. Баш се онако стиче утисак да си ти искомплексиран до зла Бога..

Највећи родољуби испадосте ви што не живите у Србији... И то, изгледа, што сте даље од Србије више сте Срби.

Ја ипак мислим да кад се овако спрда са овако озбиљном и тужном темом без напомене да у томе има доста истине наши омладинци генерализују како нема уопште истине у томе да је доста људи умрло од последица бомбардовања доста након 99'. А умрло је доста људи, ја сам лично неке познавао.

Ја се скроз слажем са Брусом. Још кад доста одлажеш први пут, теже буде други пут..

Не знам што овакав скор...мени је фино.

''za tren prelaze put od ispraznog trošenja slova do anti-floskularnog augmentativa otkrovenja obavijenog neskidivim velom mistike''

Клањам.

Невероватно поучно у овако сажетој форми.. Нажалост, скоро увек можеш само да констатујеш да припадаш једној од две стране и да ти треба она друга..
Плус ко Ербас А380.

?
+308
7
definicija