Prijava

Mogu za sebe reći da obožavam hard rock i heavy metal, ali zbog same muzike, ne zbog drugih fenomena karakterističnih za tu supkulturnu pojavu. Volim da šerujem muziku na fejsu, ali tamo imam normalno ime i prezime, samo ovde na Vukajliji mi je nick ime rok pesme. :) Elem, pozere koji pokušavaju da žive "sex, drugs & r'n'r lifestyle", a da pomenuto ni videli nisu prezirem, i sa istima se ne družim! MOžda je r'n'r način života, ali je to za mene pre svega vrhunska muzika, i za propratne pojave nemam interesovanja.

@rocker996 Hvala ( ko god da si) :)

@jocko Pa dobro nije svako isti, ja i ne tvrdim da ovo vazi za svakoga, ali svako poseduje barem jednu karakteristiku...Mada generalno svi su manje vise kulturni.

Dobro je. Mada nije sve tačno. Ja sa likovima koji su u tom fazonu nikad nisam pričao o literaturi i slično. Uglavnom se sve svodi na ispijanje piva u lokalnom parkiću, puštanje metal pesama iz fona, dranju. To me je vremenom smorilo pa se više ne družim sa njima. Ali većina onih koje znam se razumeju u kompjutere (ali nisu nolajferi), pivo, i diskusije o bendovima. Mada imam jednu drugaricu u gotik fazonu, koja se fura mnogo diskretnije, nema toliko prijatelja na fejsu, puno čita i interesuje se za arheologiju i istoriju, etnologiju umetnost i sl. I da, ne voli krmače i napijanje po svirkama, mada ide na svirke nije da ne ide. Sa njom na primer sam super, jer je mnogo ozbiljnija od onih kvazi metalaca koje zanima samo seks i droga a nisu probali ni jedno ni drugo.

brate pluscina al ja koj sam hard kor metalac nista od ovaga ne radim iako imam fb...:D

+ za r'n'r, uvek. pronađoh se u nekim stvarima iz primera. :)

ti si metal?drago mi je ja sam Nikola....dobro je kad nisi top manekenka u Milanu....

?
+403
7
definicija