Prijava
   

Srpski nuklearni program

Tv Pink. Prvo stradaju oči, ubrzo i uši, a sve to vodi potpunoj dezintegraciji žrtve.

   

Adrenalin džanki

Čiča na neosvetljenom biciklu u maglovitoj noći na Ibarskoj magistrali.

   

Predostrožnost iz iskustva

Činjenica da velik broj zaposlenih u prehrambenoj industriji ne konzumira proizvode firme u kojoj rade. Slično je i sa nekim drugim granama privrede..

- Radnik u pivari iz iskustva ne kupuje pivo koje proizvodi (mada zna da se sva proizvode u sličim uslovima), jer zna koliko pacova nalaze u skladištima žita, da im je ječam pokisao, većina zaposlenih ne pere ruke posle pišanja, i da je pivo koje proizvodi konkurencija generalno bolje.

- Radnik u mesari ne konzumira mesne preradjevine firme u kojoj radi, jer zna šta se sve stavlja u paštete, salame, nareske..

- Radnici u pekari kupuju hleb negde drugde, jer na poslu imaju miševe, inspekcije podmićuju kako ih ovi ne bi zatvorili, a u hleb i peciva stavljaju samlevene proizvode od juče.

- Viši menadžment i generalni direktor ne voze automobile koje proizvode.

- Tomica Milosavljević se ne leči u Srbiji..

   

Bazinga

Nakon sto je sa pojavom nolajferstva geek postalo new sexy, bazinga je postalo novo lol. Cak se i izdiglo na visi nivo... Bazinga ne znaci samo da ste duhoviti, nego da ste toliko intelektualno superiorni da vas smisao za humor i nije predvidjen da bude shvacen:)

   

Domino efekat

Kad napraviš neko sranje koje izazove drugo sranje a zatim i treće i tako dalje... Sve u svemu, kumulativno sranje.

Zablokiraš komšu kolima na parkingu, on ne može da ide na šljaku kolima pa trči na bus i naravno kasni, ako mu je šef nadrkan taj dan dobije otkaz, posle toga odlazi u neku kafanu da ubije svoju tugu i onda sa litrima alkohola u sebi shvata da si mu zapravo ti kriv za to sranje i dolazi sa palicom na parking, znatno ti menja eksterijer automobila a ako se još napraviš pametan i siđeš da ga sprečiš, dobiješ frakturu lobanje. Na kraju si završio u Urgentnom jer ti se kenjalo pa si žurio da uparkiraš auto, ne gledajući da li smetaš nekome.

?
+72
2
definicija