Prijava

Branislava ja nikada nisam rekao da si žensko, nego stiče se utisak da si šimejl i to ne običan šimejl, nego onaj koji napravi stoj na glavi uza zid, gurne sebi dildo u guzicu i drka zakržljali kurčić probavajući na kraju musperom da pogodi svoja usta.

Baš sam se potrudila da vizuelizujem ovo... Đoni, sti ovo probao video, šta je rekla Ella na to?

uzgred budi rečeno

Biraj - uzgred ili budi rečeno. Ne ide oba, to ti je onaj pleonazam (Vujaklija, strana koju još nisi pocepao brišući gujcu). Kace već trpaš sa svojim Vendi vokabularom po sajtu.
Volim materične (ili patrijarhalne matrice, isti Q) streotipe, volim kad muško ne jede Viskas jer to ja radim, volim što su baždareni na 256 boja a ne 32-bitnu kombinaciju, volim što mrze kučiće koji su manji od moje mačke, što se ja utegnem da mi se vidi gujca i tanan struk. Jer mi pećinski ljudi to tako volimo.
Svojim Q.E.D. si me smrtno uvredio ukazujući na poreklo svog obrazovanja, te sad odoh da prepravim CV da neko ne vidi da smo išli na ista mesta.
Aj' sad lepo u biblioteku i muči nekog moljca, nama je ovde na čajanki kod Džonija do jaja.

nova omladina ne koristi usluge valjda
pedjo, na splu

Ulogovala sam se samo da ti dam plus (zlicasti kez)
Ja dadoh svoje predloge, ali posto si coveku posvetila definiciju, verujem da pocinjes da pokazujes simptome stokholmskog sindroma.

Djole, nedostaje ti sofisticiranosti :D (pedersmajli 'ljubis me u sedalno podrucje')

Mislio sam otvoriti temu na forumu, da zajedno dođemo do rešenja :D

Nisu deca vise na ovoj Vuki toliko eksplicitna kao sto su nekad bila.... pih, bar 10 bi oma ponudilo svoju tehnicku podrsku u istrazivanju

#896
+3020
71
definicija