Prijava
   

Sunce

Centralna zvezda sistema koji nosi njegovo ime. Stari Egipćani su ga poistovećivali sa bogom, Maje su mu prinosile žrtve, a Srbi ko Srbi bi da opšte s njim.

Sunce ti jebem.

   

Čaša od eurokrema

Neprikosnoveni gospodar kredenca i omiljeno sredstvo za konzumiranje tečnosti. Počevši od činjenice da je u njoj bio slatkiš, preko optimalnog oblika do otpornosti na udarce i trajnosti (zadebljano dno), dobre osobine se samo ređaju. Podjednako je dobra i za vodu, mleko, pivo i špricer.
Jednom rečju - idealan spoj lepog i korisnog...

   

Lav

Kralj životinja.
Kralj životinja?
Kralj životinja???

Ova 250 kila teška copina je ustvari najveća pičkurina koja je hodala na 4 noge. Šatro zver iz porodice mačaka je jebeni lešinar, slina i balega, koji 5/6 života provede u snu (spava 20 sati dnevno). Jebačke performanse su mu nikakve, jer je „kralj“ brzosvrš par ekselans. Priča se da jednom jedan lav izdržao 5 sekundi dok se nije stropoštao preko lavice. Toliko o tome, sjebao je i zeca. Lovačke sposobnosti su mu još gore, jer je gotovan prve vrste. Celokupni proces lovine obavljaju nesrećne lavice, dok ova sisetina eventualno može da ulovi mrtvu impalu i retardiranog klovna u cirkusu. Za razliku od ostalih faca iz porodice mačaka (jaguar, leopard, tigar...) ovaj nesrećnik živi u čoporu, jer je toliko nesposoban da bi kao izolovana jedinka crk'o posle 10 dana. I na kraju krajeva, frizura. Jebena kombinacija Nina, Galeta Kerbera i rumunskog carinika. Ko može takvu životinju ozbiljno da shvati?
Sa druge strane, titula kralja mu savršeno pristaje, jer je opšte poznato da barem 90% nosilaca krune nije umelo ni sopstvene sline da obriše, a kamoli da vodi državu. Jebeni nepotizam

- Uh, dragi, pravi si lav u krevetu.
- Mrš, pička ti materina.

   

Tinejdžerka

Rakija stara 13-19 godina, obično šljivovica, čuvana za svadbu, ispraćaj u vojsku ili krštenje. Otvara se u slučaju gore pomenutih događaja, ali s obzirom na skoro ukidanje služenja vojnog roka, dobar deo te rakije je izgubio namenu i pije se na žurkama. Odlikuje je jarko do tamno crvena boja, dupli venac i mogućnost skidanja svih akrilnih, uljanih i nitro farbi i lakova poznatih čoveku. U narodu ozloglašena kao nešto najgore od čega se možete napiti, zbog same činjenice da je mnogo godina ležala u podrumu ili zakopana te je skupila snage i odlučnosti da se svakom ko je bude pio načestita mile nove godine.U prilogu uputstvo za trežnjenje.

-Paket kisele vode(može sa jodom ili obična)
-4 litra rasola
-3 litra jogurta
-2 kg suvog slanog mesa
Usvinjenog gospodina držati u hladnoj i suvoj prostoriji nekoliko dana.

   

Legura

Dete dvoje metalaca.

   

Dobiću mladunce od njega

Izraz kojim se kvalifikuje hiper smarač. To znači da te je prvo ožvalavio svojom pričom, zatim izmasirao gestikulacijama, i na kraju silovao mentalno, toliko da si spreman na porođajne muke samo da bi se rešio budale.

   

Fotke odeljenja iz osnovne škole

S jedne strane pozira učitelj, odnosno učiteljica. S druge strane, radi ravnoteže, obično stoji najmasivnija devojčica u odeljenju, a svako odeljenje ima bar po jednu bucku. Glavna faca u odeljenju baca hejt pravo iz sredine gde se grli sa svojim vernim drugarima. Pola devojčica nosi haljinice na kojima se čitaju kompleksi njihovih majki. Mali štrebos stoji kao da čeka da bude streljan i ne grli se ni sa kim. Ganci najčešće stoji/stoje skroz levo ili desno, što je način da se pokaže njihova izopštenost iz društva. Neki od onih najsitnijih su se lepo obukli za ovaj svečani trenutak, ali džabe kad im se na fotki vidi samo pola glave. Neki spavaju, neki se glupo keze, neki čačkaju nos, neke danas ne bi nikad prepoznao, a neki su isti. Sve u svemu, ovakva slika te uvek podseti na klinačke zezancije i kako je dobro bilo kad ni o čemu nisi morao da brineš.

Vidi fotku.

   

Aragorn

Najmirniji i najromatičniji lik pored dueta Legolasa i Gimlija koji prolazi vatre, planine i armije mrtvih da bi na kraju mogao da stekne pravo od svog zahtevnog tasta da oženi njegovu ćerku. Simbol svakog zeta koji mora da se dokaže familiji njegove voljene da zaslužuje takvu počast da se sa njom oženi.

Takođe je i odličan prijemnik za hvatanje orkova i mističnih signala.

Elrond : "Dobro Aragorne, ovako ide. Ako 'oćeš da se ženiš moraš da se dokažeš što je i običaj kod nas vilenjaka."
Aragorn : "Šta treba ?"
Elrond : "Pa svaki čovek koji je hteo da se ženi sa vilenjakinjom u našoj familiji je obično činio male usluge npr. poslali bi te kod Morgota pa da ga lepo pitaš da nam vrati nakit ili bi pomagao nekom zmaju da se iseli iz našeg komšiluka, mada pošto su tvoji prethodnici sve to već odradili mogao bi naprimer da : 1) Postaneš kralj drevne kraljevine 2) Zbaciš zlog tiranina 3) Usput ispuniš zakletvu svojih drevnih otaca i pomogneš nekim
duhovima-brđanima da nađu mir u smrti."
Aragorn : "Ja mislim da me malo zezaš Erlonde..."
Erlond : "Otkud ti to, budući sine moj ! (samo ću da te pošaljem u sigurnu smrt, pa da mi ćerka nađe nekog poštenog svirača harfi)."
.........................................................................
Aragorn : "Čujem četu orkova na tri dana hoda od nas, jedan od njih hramlje, a drugi je upravo jeo pasulja što osećam jer mu je sila teže ojačala na levoj nozi. "

   

Bolje pusti plin

Eksplicitno iskazano neslaganje sa trenutnim izborom muzike.

Miki: "Daj, bre, brate, šta si pustio to sranje, majke ti, promeni to!"
Goksi: "A šta da pustim, pametnjakoviću?"
Miki: "Sinak, bolje pusti i plin da se pogušimo nego to!"

   

Završavam svoj deo obaveza u kući

Radim taman toliko da se žena ne dere na mene.

   

Da mu nije stadiona ne bi znao strane sveta

Jednostavan opis nivoa obrazovanja prosečnog huligana.

   

So

Najčešći plod mora na srpskim trpezama.

   

Kajla

Oklop modernih vitezova.

Type: Gold armor (Heavy armor)
Feature: Adds +10 to Respect
Class restriction: Zemunci

Special: Combine with GOLD CROSS amulet for unlimited health.

   

Sarajevo

Glavni grad BiH, deli se na Istocno i Bliskoistocno

   

Kvadratura kruga

Kada vas profesor fizičkog pošalje da optrčite krug oko četvrtastog terena.

   

Džentlmenski auto

Obično neki od domaćih automobila (jugo, stojadin, fića itd.) čija vrata sa suvozačeve strane ne mogu da se otvore iznutra.

   

Krstaški ratovi

Omanja rasprava kriminalaca u lokalnom kafiću, čiji je veći i bolji.

-Znači tvrdim! Moj krst je od 23-karatnog zlata i bolji je od tvog!!!
-Kakvi bre zlato, ja sam svoj uzeo na Hilandaru, osvećen sa draguljima!
-Ma zajebite obojica, ja sam svoj platio 2 soma u Rusiji ! Šljaka me odlično! Bez da sam imao kletve ili bušene gume, da kucnem u drvo!

   

Predratna "rock" scena u BiH

Obavezno u znaku bratstva i jedinstva i jugoslovenske trobojke.

Plavi orkestar
Bijelo dugme
Crvena jabuka

A u sredini Zdravko Čolić kao najveća zvezda bivše Jugoslavije.

   

Plava krv

Pokazatelj visokog društvenog statusa žena koje snimaju reklame za uloške.

   

Video Rekorder

Pošto me je koštao 1200 maraka kada sam ga kupio ispada da je to najskuplji sat u mojoj kući.

#158
+20850
271
definicija