Prijava

Ne ljuti se odma. Nisam ništa loše mislia. Sreća ujac zna ćirilicu, inače ne bi k razumia.

Kad ti moderator korigira defku (jer je stvarno tribalo), ali uopće u uopšte :) Nisam ni zna da ovako kažete.

Ne znam je li u vas, ali u nas nadrkati znači nekoga dobrano iznervirati, tj. ispizditi ga.

Ja kao vrhovni zapovjednik, Napoleon Bijeli.

Nisam rekao da ti ne vjerujem. Nisam zna da je u tako kratkom vremenu (pričam o manje od 1 min) skupila 2 - i obrisana. Ne treba mi ss.

Nije moguće, Mali Mujo, iz čistog razloga jer sam je tek bio objavio i nije imala ni + ni -. Uostalom, ako je ovo dosta loša defka (spreman sam priznat), bilo je i puno lošijih od ovih pa su moderatori dali vremena da se ocjene i da autor sam uvidi koliko je loša po ukupnom rezultatu.

Potpuno je u redu da ti se ne sviđa. Na ovoj stranici ima dosta izraza koji nemaju izvorno značenje(denotativno) i koncipirane su na način da imaju alternativni (konotativni) smisao sve u svrhu da nasmije čitatelje Vukajlije. U redu je da ne znaš za denotativno i konotativno značenje jer malo ljudi je upoznato s tim pojmovima (pritom ne želim ispast nadmen ili slično), ali nemoj koristit ch (iako i to razumijem da je neki pomodni trend) te odakle ti je x u dechXko?

Mali Mujo, nisam zna da mi je defka izbrisana jer je doslovce čim sam objavio je nestala pa sam pomislia da sam je slučajno obrisao; mislim da nije plagijat jer sam pogledao u pretragu; ako je obrisat ću je.

Postoji i nešto što se zove denotativno i konotativno značenje.
Ekscentričnost kao psihološki pojam je denotativno značenje, a ovo što sam ja napisao je konotativno.
Tvoja upotreba riječi dečko u ovoj rečenici je isto konotativno značenje jer impliciraš da si stariji, odnosno alfa frajer.
I da, nisam ti ja dečko.

#627
+4909
664
definicija