Prijava
   

Iz kog si ti plemena ?

Suptilno, retoričko pitanje koje postavljaš nekom indijancu.

(Venčanje - mladenci upravo izgovaraju DA, žene plaču, muškarci čekaju da se ovo smaranje završi pa da navale na prasetinu koja se 'ladi neverovatnom brzinom i na njegovo veličanstvo alkohol)

I - RAAAAAAAAAAAAAAAAA 'de ste kuronje, jebete li šta, ste navatali nešto ovde, vid' šta ga je pičića, UUUUUU gle onu, što bi' joj prsk'o sise !!!?
II - Tiše malo pizda ti materina nenormalna, iz kog si ti plemena jebem li ti poglavicu, da ti jebem !

   

Biznis forum

Sjajna prilika za zezanje, sprdnju i orgijanje domaćih moćnika. Svi oni idu na neki biznis forum na Kopaoniku da donesu važne odluke o stanju u zemlji i njenom napretku. Na kraju tog "foruma", za medije izjave nešto, što narod vec odavno zna i ispada kao da su nesto pametno radili tamo !

TV - : I tako smo mi posle iscrpnih razgovora, proučavanja i razmišljanja, došli do zaključka da su najveći problemi u našoj zemlji inflacija i nezaposlenost...
TI - : Ma daj, nemoj da me drkaš... !

   

Al' bi je

Početak rečenice u kojoj muškarac želi rečima da iskaže, kako bi voleo da je dotična devojka njegova, da je mazi, pazi i je*e, naravno - žestoko, kako samo on ume !
Obično se radi o nekim poredjenjima, najčešće su seljački fazoni, koji se često koriste u svakodnevnom razgovoru izmedju muškaraca, a nekad se i takmiče ko će bolji fazon da osmisli, to može biti izuzetno smešno i zabavno.

Grupa momaka sedi ispred zgrade, klošare, kad odjednom iza ugla stvori se neka riba u miniću, vrlo obdarena. . . naravno muk dok ona prolazi i svi zevaju u nju sa iskolačenim očima. . . kad ona prodje i ode malo dalje, uvek se nadje neki biser i počinje - "Al' bi je. . . " svi pogledaju u njega, i on nastavi -
"Al' bi je otres'o k'o seljak šljivu !".
Drugi, još veći biser se nadovezuje -
"Al' bi joj izvrnuo pi**u k'o šnajder nogavicu !",
svi prasnu u smeh, i nadovezuju se jedan za drugim, svaki sa boljom i smešnijom forom - zabavi i smehu nikad kraja.

   

Sokovi "Vrnjci"

Cola = Coca Cola - originalno ime pre svega i marketinški izuzetno dobar trik, uz to i isplativ, jedino etiketa nije bila savršenog dizajna, ali EJ niko nije savršen.

Frutella = Fanta - ne znamo kome je palo na pamet ovo ime, malo je gej, što uostalom i ide uz ovaj "žuti" sok, koje je uz Lav Twist oficijalno piće parade onih muškaraca sto se spavaju u guzicu.

Fizz = Sprite - prva dva primera su imala ako ništa drugo bar isto početno slovo, Fizz je uspeo i to da izbegne i postane originalan sok sa originalnim imenom, koje bi više pristajalo sredstvu protiv kuhinjskih moljaca, nego soku.

Exotic = ? - ovaj sok je priča za sebe, nikog nije iskopirao, jedinstven je !
Trebao je da bude neki Tonik ili Biter Lemon, ali se nešto iskundačilo. . . posle nekoliko sati borbe, vatrogasci su uspeli ga ugase požar u laboratoriji i spasili su skoro sve pacove koji su se tu zapatili. Na licu mesta su došli eksperti i zaključili da je to što su naučnici napravili ustvari, šampon za kosu. Veoma brzo je postao poznat. Uz njega je išla i prigodna reklama -
"Imate problema, sa perutom kupite Exotic, perut kao i kosa će nestati", nije dobio odziv kod potrošača onako kako se očekivalo. Medjutim neko je slučajno okusio ovaj šampon (uvek se nadje neka budala koja proba šampon, sapun, naravno i pastu za zube koju svi obožavamo) i predstavio svetu, do tada nepoznatu mešavinu spermatozoida južnoafrickog skočimiša i jabukovog sirćeta.
Ubrzo je lansiran sok EXOTIC, koji je dostigao zvezdanu slavu i daleko iza sebe ostavio sve konkurente.

   

Izbor ručka

Prijatno se iznenadimo, ali obično nije to što prvo pomislimo, pa se grdno razočaramo.

Mama - "Sine, zlato mamino, reci šta ćeš za ručak ?"
Sin (sav uzbudjen) - "Mogu da biram ? . . . ja bih jednu plj. . . "
Mama (prekine ga u pola reči) - "'oćeš pasulj od juče ili one tri sarme što su ostale od prekjuče ?"
Sin (smorio se) - "A daj tu sarmu, od onog pasulja sam juče čuda činio u WC-u !"

   

San

Stanje svesti koje se javlja pola sata nakon početka učenja, možda i ranije, ali nikad kasnije.

18:00 - E sad da se uči ozbiljno !
18:10 - Ala smara ova ekonomika jebem joj lebarnik. . .
18:25 - AAAuuUHHHAa. . . a da ja malo odremam. . .

   

Neupotrebljiv k'o jaje

Kod prosečnih Srba ova rečenica se koristi kada želimo da nacrnimo nekog, da mu damo do znanja da nije ni za šta, da je lenčuga, skroz neupotrebljiv lik ! Koristi se zbog toga, što je jaje neupotrebljivo u otvaranju staklene flaše piva. . . Srbi mogu pivo otvoriti bilo čime i bilo kako, ali jajetom, nemoguće. . . otud i ovaj izraz

Osoba 1 -: "Brate dodaj mi desetku !"
Osoba 2 -: "Ma brate uzmi sam, vidis da se sunčam !"
Osoba 1 -: "Pu mater ti jebem, ja ovde skapavam, a ti uživaš, neupotrebljiv si bre ko jaje !"

   

oliva

...je neka spodoba koja podseća na žensko u koju su zaljubljena dva debila, koja će medju sobom oči da povade zbog nje. Izraz nastao iz crtanog filma "Popaj", u kojem se on i Badža vazdan makljaju zbog onog groba Olive.

I - "Oo brate, evo ga onaj lik !"
II - "Koji brate ?"
I - "Onaj brate, što sam ti pričao da mi muva curu, eno ga parkira auto !"
II - "Ae, oćeš da ga izmasakriramo, ionako sam nešto nadrkan, baš bi mi prijalo da isprangijam nekog ?! Op vidi neka cura izlazi iz njegovog auta. . . "
I - "Au jebote, pa ono je Maja, moja cura čoveče ! Idemo da mu jebemo kevu i njemu, i njegovom Golfu Dvojci !!!"
II - "Ovo je ta Maja ?! Zbog ovoga da bijem čoveka !? Šupičkumaterinu bre, jel imate vi oči, gle na šta ono liči, ne bi biciklu naslonio na nju, ono je oliva čoveče, dal si normalan !"

   

Južnjačkih Sedmoro

U "Pesmi leda i vatre", bogovi na Jugu su Sedmoro, kao i u Srbiji. U južnom delu Srbije, ljudi veruju u Sedmoro koji se u govoru ne smeju primeniti.

Nominativ, Genitiv, Dativ, Akuzativ, Vokativ, Instrumental i Lokativ.

?
+65
9
definicija