Prijava
   

Sos Bubamara

Emisija koja se bavi pregledom liga i ekipa koje ne zavređuju ama baš nikakvu pažnju, a kamoli posvećivanje vašeg dragocenog vremena.

Utakmica Mladi Radnik - Prkosava, liga 3. Moravska zona, stadion Sićevački Vembli

- I u prodoru je mladi i nadasve talentovani Jevrosimović, dribling, sut, i goool, kakav evro pogodak, piramida radosti, salve aplauza, ima ova ekipa potencijala da se domogne i 2. zone Moravičkog okruga, što da ne.

   

Majka

Bolji pretraživač od gugla i jahua zajedno.

+ Mama gde mi je ona bela majica ?
- Mama: (u poslu preko glave, jednom rukom zapržava pasulj, u drugoj ruci drži telefon) u gornjoj levoj pregradi u ormaru, pored peškira...

   

F-117 A

Nesto najnevidljivije sto su Srbi ikada videli.

   

Prekvalifikacija

Inače, klasičan tranzicioni pojam, gde se otpušteni radnici, tehnološki viškovi po nekim kursevima obučavaju za rad na nekom drugom poslu, no zahvaljujući bedi i krizi u Srbiji koja ne jenjava zadnjih pola veka, prekvalifikaciji ne podležu samo ljudi, već i predmeti, pa je tako:

nemački vojni šlem bio noša ogromnom broju posleratnih generacija,
plastična flaša od 2 litre postala levak za točenje benzina,
guma od auta postala ljuljaška za decu,
delovi srušenih nato aviona su postali pokrov za svinjce,
čaure od p.v.o. granata su postale pepeljare,
felne za kola postale stalak za suncobrane,
volan od auta se uspešno instalirao i na bicikla,
burići od piva postali pouzdani stubovi nosači najrazličitijih konstrukcija,
limenka od piva, soka postala korektna zamena za lonac auspuha mopeda...

   

balkanski standard

Umetnost. Sa platom od 300 evra imas telefon od 250 evra, patike 100 evra, garderobe na sebi za jos bar 150 evra, izlazis svaki petak, subotu i pritom ti ne fali ni hrane ni vode. Ovo je opis prosecnog Srbina. Kako se to postize niko ne zna. Definitivno nismo losije obuceni od stranaca koji imaju 2 soma mesecno. Samo u Srbiji :)

   

Albanija

Balkan je rupa, a Albanija je rupa na Balkanu i jos zadnja. Znaci zadnja rupa u rupi. Dno dna pa jos malo ispod.

   

EKV

Najozbiljniji i najprofesionalniji rok-sastav ikada koji je postojao na prostoru celog Balkana i jugoistočne Evrope. Milan je uspeo na neverovatno sofisticiran način da popljuje ceo komunisticki režim i ideologiju bez toga da se zameri ikome (Par godina za nas ). Neverovatno progresivan zvuk i tekstovi su postavili ovu grupu u društvo onih bendova koji će se pamtiti i slupati i u narednim decenijama.

   

Hrvatski jezik

Strukle, obitelj, otok, val, vlak, kat, kut, trokut, dizalo, stupe. Kruh, plijesan, juha, hrenovka, gorcica, grah, mrkva, cesnjak. Tisuca, cesta, ura, deka, plahta, rucnik, rupcic, zlica, salica, staklenka. Zrak, tlak, kisik, dusik, sustav, povijest, znanost, sveuciliste, kazaliste, glazba.

Pa dobar tek, bok stari, Smogovci, Velo Misto, Sljeme, Filip Latinovicz, Malik Tintilinic, zrakoplov, kolodvor. Dikobraz, stakor, svizac, deva, tovar. Natjecanje, nogomet, vratnica, momcad, izbornik, ravnatelj.

Uhhh...sta jos...tratincica, hlace, skare, pila, propuh, ploha, kicica, pregaca, punica, tajnik, tisak, brzojav, dalekozor, tjedan, sijecanj, veljaca, pa sve do prosinca, blagdani, inacica, iznimka, prosvijed, promidzba, oporba, nazocnost, pucanstvo, pa i jebeni zrakomlat i kolokrijes, spuzva bob kvadrohlace...sve strane reci, ko ce to razumeti.

   

Crna Gora

Prva i jedina privatna drzava na svetu, koja je u rukama Mila i pajtosa. Pogoduje i to sto je velicine malo vece hale na Novom Beogradu ili trznog centra, te se lako kontrolisu i pokoravaju neposlusni elementi.

- Gazda Vukasin nije platio reket.
= Gdje je on
- U Mojkovac
= Aj evo ti kljucevi odleti sokole i "urazumi" coeka

   

Bugari

Opravdanje za sve sto ne valja, što je podmuklo.

-E kada su meni Bugari '86. kopali temelj za kuću, pokrali mi pola alata
-Vidi ovo naselje ispod mosta, ko Bugari
-Ajmo u Bugarsku na more
=Ma 'de ću, nisam lud da navučem neku bolest
Ala si crn k'0 da te Bugarin pravio...

   

Horejšio

Ultimativni šmeker, znalac, iskusni baja, ima frazu za svaku priliku, nenadjebiva mačo nadrkana policijska njuška, moralna vertikala, nepodmitljiva gromada, posebno voli da raskrinkava žene savršenog izgleda i to radi sa neverovatnom surovošću. Potpuna rutina, hladnokrvnost fleševi u glavi i razmišljanje u sekundi, običnog gledaoca baca u iskušenje da razbije TV i zapljuje se po bradi od psovanja...

   

menstruacija

Drugi naziv za platu u Srbiji.

Traje nekoliko dana, a posle mozes da se jebes.

   
   

šaner

Pravo blago, od prilike svaki kvart ima svog snabdevača (čitaj šanera), koji opskrbljuje stanovništvo željno markirane robe za sitnu lovu. Čovek od poverenja, vrlo je poželjno poznavati ih. Zahvaljujući njima Srbi su bili bolje obučeni od Italijana u doba najgore krize. Šaneri su sačuvli dostojanstvo jednog celog naroda.

   

Drkalica

Svi smo u životu imali kontakt sa drkalicom. Na izgled običan, nebitan predmet kome je mesto u kanti za smeće, a u stvari je predmet od izuzetnog značaja po krvni pritisak i smanjanje tenzije kod korisnika. Drkalica je po pravilu mali predmet totalno nebitan ali poseduje određenu funkciju ''drkanja u nedogled'' jer nam nekim svojim svojstvom ''pruža otpor'' i vraća se u prethodno stanje. Drkalica može da bude - hemijska olovka, upaljač, čep od nekst sokića, prekidač od slot aparata, šnala za kosu sa onim ''katapult'' mehanizmom...Korisnici drkalice su obično u boljem psihičkom stanju od onih koji je ne koriste. Kako ih prepoznati? Jedino njima se cakle oči u masi stondiranih nesretnika na dosadnim predavanjima.

   

Čuvena laboratorija

Kada treba da se potvrde neverovatne isceliteljske moci paste za zube onda se pribegava ovoj metodi.

Uz novu freshteeth pastu, koja je sacinjena od omega 6 i dental ultra tehnologije, nema vise cika zube.
Imamo cak i slucajeve gde ljudi nisu imali zube ali posle ove revolucionarne paste covek se oseti kao da mu je ponovo 20.
Da pitamo naseg stomatploga koji radi u cuvenoj svetski poznatoj laboratoriji, sta misli o novoj freshteeth pasti.

- Uz ovu pastu zaboravite na karijes, plombe i skupe popravke, cak smo sproveli analizu i pomaze pri mrsavljenju.

   

Konobar

Čovek koji za svoga radnog veka dobije kafansku diplomu psihologa, pedagoga, psihoterapeuta.

   

Noćno rovarenje po frižideru...

Svima je poznat onaj osećaj kad te probudi cvileći stomak, jadničak cvili, burgija, uvija se ili kad blejiš za kompom do 3,4 sata (kao ja sada) i ogladniš (baš kao ja sada) i odeš da rovariš po frižideru (baš kao ja malopre). Pristupa se otvaranju frižidera, grabljenju namirnica koje nikada nebi spojio u jedan obrok da su normalne okolnosti (sardina, hladne prženice, mleko i oblande...u mom slučaju), ali pošto nisi u situaciji da biraš kidišeš na hranu poput mladog Etiopljanina posle nedelje dana nejela...Naravno sve se jede s' nogu u rekordno kratkom roku uz sve prisutno mljackanje i osećaj sreće i olakšanja...

   

Stabilna, duga veza

Prevelika cena za redovan seks...

   

pornicarka (MILF)

Keva, po pravilu plavuša, kasnih tridesetih, koja izgleda toliko jebozovno da te njena pojava i pogled razoružava, što proizvodi neverovatnu želju sa tvoje strane da je divljački izjebeš. Želiš je više od bilo koje klinke, ona je iskusna, zategnuta, jednom rečju savršena za seks.

Nešto poput Stiflerove keve.

#309
+11454
260
definicija