Prijava

Хахаха а реци која случајност, ово ми се већ десило једном када сам исто измислио неко село, у некој дефки и човек се јави у коментарима, као ти сада :) још кад бих ти рекао да сам ја у ствари етнолог...лудо буразере, лудо :)

Хвала шјор Боби, немам неку инспирацију, биће да је то...

Иде вињак, а за киселу се снаћи сам, само алкохол частим :)

Хехе челенџ је челенџ а контекст је мање битан :)))

Па видите кад је написана, јбт пре 3 године :)

Доста је и у техници, али без биџе ништа :) +

Немачка мржња и није могла да се јасно види пре првог рата јер просто нисмо били у контакту са њима, али узмите само као пример Белински конгрес 1878, одлуке које су ту донесене против Српских националних интереса, Балкански ратови...Узмите као репер однос према Словенима у окружењу (Чеси, Пољаци) то је довољно...Што је данас ЕУ то је некад била немачка и Аустро Угарска и њиховим интересима је увек била противна нека земља која би на том Балкану имала државотворне тежње. Погледајте Балкан данас (на Балкану не постоји држава у правом смислу те речи) све протекторати без икакве политичке, војне и сваке друге моћи. Балкан је простор који служи за малверзације западној Европи, они овде перу новац, пласирају производе, идеологије, седну, завале се и гледају. Моћна држава на Балкану је противник западу а поготово Немцима, јер су они најјачи у Европи, а поготово моћна Српска држава као православна и окренута истоку.

Ало бре људи, дефка је ок али ако се схвати као шала, али коментари су невероватни. Немци су по својој природи нацисти, не трпе разлике, хоће да доминирају. Сама Ангела Меркел је изјавила : ''концепт мултикултурализма у Немачкој је пропао''. Немци су нас увек ценили и мрзели, а ми њих мрзели и дивили им се... Сам Хитлер је рекао ''Србе више ценим од Хрвата, али су ме Срби више пута ујели за срце''. Доказ Немачком дивљењу Србима је и споменик браниоцима Београда 1915. : ''борили смо се са јунацима из бајке'', но то их није спречавало да јуришају на нас и убијају народ па чак и ђаке основце...

али буквално, најјаднија тв станица икада... док сам читао ову дефку било ме је блам због њих +

#309
+11457
260
definicija