Prijava
   

Ja sam svoju školu završio

Rečenica koju kaže tvoj ćale , često praćena riječju ''Jebiga'', koju koristi kada hoće da te ispali i pobjegne od pomaganja u zadacima iz matematike i sličnog. Ti se naljutiš, bespomoćno jaučeš i ubeđuješ ga da ti pomogne ali džaba.

-Tata, kako ovo?
:20 min konta:
-A kako ne može? Što mi ne pomogneš?
:ustaje:
- Jebiga, ja sam svoju školu završio. I nemoj ništa da mi tu plačeš!

   

Edip

Prvi motherfucker.

   

GTA hardkor igrači

Djeca 6-10 godina. Igraju samo GTA San Andreas. Uzmu auto, stanu na pješaka i izađu da se ne pomjere, uzmu bazuku i sve unište i puknu od smijeha. Za njih je papir sa šiframa zlata vrijedan , i neko nekim čudom može imati i više od tih 300 kol'ko već šifara, a to je ustvari samo urbana legenda. Uglavnom misije se ne prelaze, ostali GTA nastavci ne postoje, na GTA IV se gleda kao na posljednju riječ tehnologije koja nije za nas smrtnike i odma se kaže ''Ma ne može to nama''...

Mogao bi i drugi dio napisati, ali ne bih sad o tome..

-SrrrrĐO (mrzim taj način izgovora) , možeš mi izvući šifre za GTA San Andreas?
-(majku mu, odakle da izvučem, iz dupeta?) More, šupičku materinu!

Ne, nisam mu to rekao.
Rekao sam ''Rikn'o mi štampač''

   

9 od 10 žena kaže da je XYZ

Ono što je na reklamama za prašak/deterdžent/boju za kosu. Nije 10 od 10 da ne bi pomislili namješteno, nego eto 9 od 10. Kao da će neko pomisliti da su ta istraživanja stvarna. Baš će oni sami sebe istraživati,ee...

Morala je ta jedna žena da bude partibrejker, mamu li joj.

Inspirisan definicijom ''Drugi Deterdžent'', stvorio KRUŽIĆ. (Pampers, anyone?)

   

Rođena cura

To je djevojka koju ti roditelji nadenu po rođenju, i nema, htio ne htio- djevojka ti je. Sve te zajebavaju a tebe niko ne sluša jer si mali, naravno. I svaki minimalni vid interakcije između tebe i ''djevojke'' se tumači kao nešto veliko..I svima je to slatko i smiješno.

Već su svadbu organizovali..

   

Daska

Najviša stvar na svijetu.

-Pojačajder to do daske..

   

CTRL+R

Magična tastaturna kombinacija u Windowsu 7. Služi za dodavanje pluseva na definicije.

Evo maloprije, skor je 0:0, pritisnem kad ono 3:1..
I ova definicija je za primjer, opet pritisno kad 7:1

   

Evropljani u američkim igrama

Uvijek antiheroji i negativci. Imaju sve mane i hoće da unište svijet. Ne znam šta smo im učinili. Nekima je to čak i zanimljivo a mene je sramota zbog Zorana Lazarevića u Unchartedu..Neki Srbi/Bosanci u igrama su čak i komični (''Oni su slabići, u svakom slučaju'', ''U piČku materinu'', - Niko Belić, ''Mislio sam da ču umreti i otiči u raj čoveče''- Roman Belić.)

GTA IV: Glupo obrađeno: 3 Srbina, 1 Bugarin, 4 Rusa i jedan Musliman. Svi su negativci i antiheroji.

Uncharted 2 Among Thieves : Glavni negativac Srbin, Zoran Lazarević, debeo, rampaliva vol'ki, najveći poroci cigare i alkohol. Voli oružje i nacionalista je.

Splinter Cell Pandora Tommorow (ili Chaos Theory, ne sjećam se) : 3. glavni negativac , bosanski ratni veteran i kriminalac, ima dva lažna imena i upleten je u sve tajne američke operacije. Moćan čovjek al ga je Sem ubio golim rukama u nekoj šumi.

CoD 6: Modern Warfare 2: Rusi. NAMJERNO ruski teroristi da ih ne bi tužili Rusi. Čak ima i misija u kojima bez pravog razloga rešetate nedužne putnike na aerodromu.

CoD 7: Black Ops: E tu su ponekad Rusi direktno negativci a kolju se i talibani. Čak i Rusi ponekad pomažu.

Medal Of Honor 2010: Govno najveće. Kolješ talibane, sličnoga je bilo i u prošlim nastavcima, ali sada ima opcija da budeš taliban pa to ne štima Amerikancima pa ih je majka nekog poginulog vojnika tužila. Jer svako bi se radije pretezao sa Optimus Prajmom neko se kačio sa Majkom™. Nije problem da se stalno kolju Rusi i jadni Muslimani ali kada mogu Ameri, tu nastaje frka. More, šupičku materinu

   

dobar

Dosta. Ne treba više.

-'šsok?
-More malo. Sipaj.
:šššššsstk:
-e, dobar, dobar, EEEHEJ, majmune!

   

Don't Send i Send Error Report

Dva brata koja su tu da pomognu kada ti se sjebe neki program u Windowsu. Svi idu na Don't send. Niko ne zna šta se zapravo desi kad klikneš Send Error Report, valjda im se žališ a kontam da treba da imaš legalnu kopiju Windowsa, a niko je u Srbiji nema. Prema tome..To je najveća misterija u svijetu kompjutera, pored misterije Penijuma Šestice.

Ekstreman slučaj (istinito, od drugara sa SK foruma):
-Ne klikći, jednom mom rođaku on tako kliknuo i došli ljudi i odnijeli mu kompjuter..

Nije on to rekao nego neki lik sa kim je pričao, samo da znate.

   

Oni kosati

Po Grandovcima, tvoji muzički idoli. Tolike godine su Brus Dikinson, Eksl Rouz i ostala raja iz sveta roka i metala radili na svom glasu da bi ga doveli do perfekcije da bi kasnije bili nazvani drekavcima i budalama.

   

Ironija

Kad dobiješ otkaz u zavodu za zapošljavanje.

   

Basista

Član benda u najgorem položaju što se tiče statusa. Svi ga zajebavaju, niko ga ne čuje, niko ga ne razumije a zapravo je veoma važan. Oni koji su htjeli da budu frajeri na taj način, uspjeće samo ako kuliraju.

''Šta ti bolan,kao sviraš bas a ono ti isključeno, obična gitara''..
''Pa basista ti je onaj, valjda što prstima svira''
''Dobar nam je basista'' - nikad rečeno..

Najgore je kad u tvojoj blizini (ne društvu) ima grandovaca koji kao znaju šta je bas iz viđenja, ali pojma nemaju i seru a ne znaju. Što je najgore, svi vjeruju njima jer su oni ''face''. Na sreću, nađe se tvoj brat solista koji će ih nadmudriti.

   

Stealth-pišanje

Kada se propudiš u po' noći i da ne probudiš ostale šunjaš se do WCa, otvaraš vrata rukom i potpomažeš nogom da ne škripi, obično ostaviš ugašeno svijetlo i kreneš da pišaš u WC šolju ali ne na normalan način nego nišaniš da zaobiđeš sredinu WC šolje da ne bi brčkalo i pravilo iritantnu buku nego pišaš okolo ali ne van šolje.

Kada je mrak i ne smiješ upaliti svijetlo zbog drugih ili nema struje, stealth pišanje dobija sasvim novu dimenziju: zatvoriš oči i moliš se da ne brčka. Kada ipak pogodiš i čuje se, osjećaš se ko kreten. Nema goreg osjećaja.

Inspirisano tehnikom Sema Fišera.

   

Bosna

Jedina država čiji stanovnici navijaju za tuđe klubove.

Mi ovdje svi navijamo za Partizan i Zvezdu, ne pratimo naše..

   

Da se bude Srbin

Najveća privilegija u Srba. Uglavnom se kaže kad je neko tolki frajer isp'o, da je Srbin.

Boca, Srbine!

   

E dobro, neću ti biti drug

Najteža rečenica u djece. Ako neće da se igra ili neće da pomogne, ova rečenica se izgovara. Osobi kojoj je upućena ostaje samo da plače ili da se pravi da joj nije stalo. Ona kulirantnija djeca nađu način da ispale protivnika.

Nema teže, gore, jebitačnije rečenice.

-Ajde kod mene fudbala
-Neću, dosadan si
-E dobro doobro, neću ti više biti drug..

   

40 maraka, 50 feninga, majica Mejdena i poznavanje dva akorda

Sve što ti je potrebno da posteneš ultimativna faca u društvu. O, da. Zbogom stari živote. Sada si za sve paranormalni metalac. Sve se ribe lože na tebe. Kako? 40 maraka da kupiš akustičnu gitaru (da, AKUSTIČNU) , 50 feninga za trzalicu, majica Mejdena da bi svima ''in your face'' rekao ''Da, pičke, ja sam badass roker o kome maštate''. Naučiš dva akorda i mlatiš Uuuuuuličnaaaaaa Sveeeeeeeeeeetiljkaaaaaaaaaa.. I eto ti potpuno nove reputacije. Muški su ljubomorni, ženske se pale. Predstavljaš se kao metalac a zapravo sviraš domaću mirnu plačopizdljivu muziku, ali koga je to briga? A ako želiš da i tvoji drugovi postanu face, osnuj bend koji će svirati iste takve usrane pjesme. Ako si ti kul, odma će i oni. Zar ne?

Da ne zaboravimo da će sve djevojke kupovati majice bendova koje ne slušaju da bi ti se svidjele (Doors, Guns n' Roses itd.)

   

Rusi i Avganistanci

Glavni negativci u američkim filmovima,serijama,igrama,knjigama. Ne znam zašto. Obično uzmu ruske odmetnike da ne bi direktno zajebavali rusku vlast. U američkom filmu, ako ideš negdje a nemaš pušku, ako vidiš Rusa, odma vadi pušku i ubij ga. Jer Rus je stvoren da ubije Amera.

   

Za majku Rusiju!

Zajebantski odgovor na pitanja na koja nam je mrsko da odgovorimo. Slično kao Zbog sira i vojne muzike!

-Razumijem ja sve, ali zbog čeka si se potukao?
-Za majku Rusiju!

-Šta ovi sad opet protestuju?
-Za majku Rusiju!

-Srđane..
-Za majku Rusiju!

?
+1365
53
definicija