Prijava

Pazi timotije... Neki brend je morao ući u taj film. Hulosi se u Engleskoj ne razlikuju prema bojama kluba već prema robnim markama koje nose. Obeležja kluba su eventualno male značke ili bedževi. Tako da sam tu priču oko reklame uspeo da progutam.
Iskreno, više mi smeta američka zastava u svakom njihovom filmu nego sve ovo.

Pa da... Ukradena priča do kraja. Scenaristi su ostali bez ideja. I kod nas i u svetu. Ne znam da li moraju više da čitaju ili više da se drogiraju, ali jedno od ta dva mora da se unapredi kako bi mi mogli da vidimo nešto novo :)

Meni nije jasno zašto svi imaju problem sa malim Frodom. Zar on posle uspeha u jednom filmu mora uvek da glumi istog lika... Gluma je delom i transformacija, tako da ja uvažavam glumce sa velikim brojem različitih uloga. Poslednja stvar koja bi trebalo da se desi filmskoj umetnosti je pojava još jednog Brus Vilisa, ili ne dao Bog više njih.

Jer Surovi nikad ne muca da bi bio CCAR

Ma jebi se Che, znas! Sad sam hteo da definisem Munzare i kao da proverim da li ima...

Ovi moji paceri vise vole Italijana. Retko kad mi udovolje.

A kada vec pominjes teranje zunzara, jedna zanimljiva stvar koju sam skoro skontao... Meksikanci u grlic pivske flase stavljaju limun upravo iz tog razloga, da oteraju munzare Nema nikakve veze sa ukusom i taj limun se ne gura u flasu kao sto mnogi rade. :)

#384
+8732
80
definicija