Prijava
   

Ispovedaonica

Mali prozor na kupatilu koji je tako idiotski napravljen da gleda komšiji direktno u dnevnu sobu. Kad god udjete u kupatilo videćete njega, i nećete znati šta da radite u toj situaciji.

Zdravo komšija.
Dobar dan, kako je?
Evo nije loše, kenjaš malo a?
A malo, valja se.
Jašta.

   

Jebavati ale

Traćiti vreme, dangubiti, svirati kurcu.

-Naravno da ništa pametno ne mo’š da uradiš kad jebavaš ale vasceli dan!

   

Vojni Penzioner

Neverovatno dosadno i netrpeljivo stvorenje, koje uglavnom dovede do toga da se prisetiš svih dežurstava, jutarnje gimnastike i cepidlačenja i šikaniranja tvojih nadredjenih za vreme služenja vojnog roka.

Jedina gora stvar od Vojnog Penzionera je njegova podvrsta, tzv. Vojni Penzioner U Tvojoj Porodici.Ako je takav slučaj i kod tebe ( kao i kod mene) , jebo si ježa u vrh bocke.

Vojni Penzioner se u sve razume ( takva mu je profesija), od mehanike, preko lepljenja tapeta, pa čak i do paravljenja vanilica i mešenja slavskog kolača.

Ne trpi druge autoritete u okruženju, pa se može desiti da se tokom neke svadje ili rasprave uhvati za džep tražeći pištolj, a trenutak kasnije, potpuno neočekivano u njegovoj ruci se nadje stara partijska knjižica koju voli da drži blizu jajca (stara komunistička veza).

Veliki je pristalica svih teorija zavere,naročito onih koje su uperene prema našoj zemlji.Za svoju pravu domovinu smatra Rusiju, a Putina za rodjenijeg roda od cele ženine rodbine.

Od sredstava za higijenu , najomiljeniji mu je "Brion", koji upotrebljava u svim prilikama, i na svim delovima tela.U kombinaciji sa aromom bugarske zubne paste, dobija se autentični izgled i utisak jednog Vojnog Penzionera

-Čika Rade, jel si čuo danas ove sirene za opasnost u 11h.Jel znaš što su ih puštali?

-Jok , ti znaš.Javio meni čovek iz Vojne Uprave lično.Pripremaju narod za opštu mobilizaciju, borbena gotovost je na vrhuncu...

-Ma kakva mobilizacija, sad su javili na vestima.Neki klinci upali u komandnu sobu ,ispritiskali dugmad, i eto...

-Jaooo opet lažu, majku im mangupsku....

   

crno ispod nokta

Mera vrednosti.

Nisi mi ni ovo crno ispod nokta.

   

Neo-gusle

Savremeni pravac u struganju konjske dlake, u okviru kojega se praktikuje veličanje Miloša i Lazara, zajedno sa svima onima koji su se u nekom periodu srpske istorije istakli tako što su nekoga roknuli, mnogo zaboli, ili oslobodili nešto od nečega. Potpuno zanemarujući hronologiju, od Nemanje do Novaka, pa nazad na Čiču, jer je guslar bio faciniran Nolanovim "Mementom", ili mu je što je mnogo verovatnije, toliko pucao da slaže po redu.

Junaci su raznoliki, da se ispoštuje tradicija ubaci se neka bicuri iz crnogorskog krečnjačkog krša koja je svojom lepotom zasenila celu Sinjajevinu, pokojni Cecin muž i Ljupko Petrović.

GUSLE PROMO NOVO 2011

Intro: tuuu ruu ruu ru tuuu ru ru ru

Ginuli su vitezovi, čast je preča od života
za Čavića srpskog sina, sa gusala ječe strune
a lopova Majkla Felpsa, srpski narod i sad kune

Đorđije Koprivica's solo: tuuu ru ruuu ru tuuuu tuu ruuu tuuu ru

Proklet bio Brankoviću, sa megdana što uteče
Nole, Arkan, kapetan Dragan, Šešelj, Draža, Karađorđe

   

Kako joj miriše pička?

Poslednje pitanje koje proleće kroz glavu pre nego što očima prešaltaš na sledeću. Pogurano vrelim letnjima danima pri kojima je mašta potpuno suvišna i nepotrebna stvar. Sve fino servirano, tu na pljuvomet. Prozirni kineski gajtani za sisodržače (ukoliko ih uopšte i nose), pritiskaju oznojena, mladežima ukrašena leđa, sise koje samo što te ne pogledaju bradavicama, sveže obrijane noge o koje se odbija žarka sunčeva svetlost, sa tih nežnih, krhih, željenih tela odiše miris kokosa, bora i čitavog "Bravo" multivitamina. Stopala spakovana u platnene sandale, fut fetiš, fak jea.

Posmatraš, besan si na sebe što u takvim momentima ne fantaziraš, jer zapravo i nema potrebe da fantaziraš, pa sebi postaviš jedino pitanje na koje ne znaš odgovor.

Prstima nežnim po obrazu tipka
gledam kako plače, svaka od tih suza je pitka
kako li joj samo miriše pička

Sergej Ćetković

   

Šta god te pali

Opaska upućena na račun druga koji prosipa bolesne, perverzne ili glupe izjave. Može se iskoristiti i u situacijama kada ti je reakcija na nečiju izjavu smor-ironična.

-E razmišljao sam kako bi to bilo trsiti matoru Stanu tetkicu, možda je iskusna a?
-Nisi valjda?!
-Jesam brate, ajde kaži mi svoje mišljenje, nisam te džabe pitao.
-Šta god te pali oratak....
--------------------------------------------------
-E vrištala sam od sreće kad sam videla da mi Ćomi lajkovao status.
-Šta god te pali likušo...
--------------------------------------------------
-Izbacio sam novu defku na Vuki...daj mi plus daj mi daj mii daj miiii...
-Šta god te pali čoveče...

   

Ček šta sam ja ono beše završio?

Realnost u Srbiji. Česta pojava kod nas, kad usled krize radimo šta nam padne pod ruku a da to ima veze sa školom u koju smo isli koliko magarac sa astrologijom.

Gradilište negde u Šumadiji.

- Majstor: Jebo ga ker treći put skidam merteke sa krova i na kraju nema druge no da pozovem Trišu da mi izračuna i ukroji jebeni krov. Ne ide ovo ovako više.

- Radnik na mešalici: Evo bre majstore mogu ja to. Prosto je, čak znam formulu napamet za izračunavanje oštrih uglova i to, sad će to rajebemo za čas...

- Majstor nakon dvaes minuta: Jesi ga sklepo svaka ti dala, dobro ti ide ova matematika kapa dole nema šta...

- Radnik na mešalici kome preti unapređenje: Pa dabome da ide kad sam išao u matematičku gimnaziju... U stvari ne... Šta sam ja ono beše završio?! A da, ekonomsku, ova mešalica me poludela načisto al svejedno i tamo sam imao matematiku ako me razumeš...

   

bata živojinović

Moze da izuje Cipeliće !

   

Krampon

Ružna osoba. Ili osoba koja ima puno velikih bubuljica po licu.

- Eno ga Mile Krampon!

   

I moj sin iste takve ima

Trik kojim ulični prodavac želi da te namami da kupiš baš njegovu robu.

-Nisu loše patike, al se pitam kvalitet kakav je...
-Uuu, odličan. I moj sin iste takve ima.
-----

-Plašim se samo da se ne ućeba duks.
-Ma neće bre, ja sam svom sinu isti takav kupio.

   

funjara

Prevarantska osoba koja se svakud vuca, i za dzabe, il za sitne pare nudi odredjene servise.

Jeftina sponzorusa

   

Mica

Duša od čoveka. Dobrica. Dao bi ti poslednju cigaru. Ponekad i papuča. Kupuje devojci poklone svakih mesec dana. 14. februara neće gledati početak Lige Šampiona, nego Ljubavni život Budimira Trajkovića sa devojčicom uz smoki i kolu vrnjci.

-Ajmo večeras da pravimo neku havariju po gradu?
-Ajmo.
-Može, može. do jaja.
-To mi reci, smorio bi se ćiku.
-Joj, ne mogu večeras, 1234234 meseci mi sa Majom. Dogovorili smo se da idemo večeras na večeru kod njenih.
-(svi u glas) A Micaaaaaaa.

   

Bubili

Über-flafičasta metodologija oslovljavanja između dve zaljubljene osobe, patentirana od strane gej manjina, a koja se nekom slučajnom kosmičkom neuravnoteženošću proširila i na hetero populaciju.

- Milanče, kako su ti samo nežne ručice u poslednje vreme, skroz su baršunaste!
- Znam, Dragane, koristim novu kremicu-Niveicu!
- Je l' to zato što sam se požalio na toje grube prstiće?
- Aham!
- Joj, kako si mi sav ljubičanstven, bubili! Cmok!

   

Lečeni alkoholičar

Čudo prirode. Post - hibernacioni naučnik. Čovek koji je u stanju da otkrije dve stvari u istoj sekundi.

- Ideš napolje ? Dodji da ti vežem pertle..
- Koji ti je Ćale, imam 16 godina..
- 16 ?

   

Kraj druge smene u Maksiju

Prizor, koji zahvaljujući veteranskoj radnoj snazi iz bivšeg "Centroproizvoda", i novopridošlim mlađim regrutima Miškovićeve imperije, najviše podseća na žurku u anarhističkoj četvrti Kopenhagena. Kako se radno vreme privodi kraju, u samoposluzi pazare samo pogrbljena babetina koja je došla da ubije vreme do početka kviza na RTS-u, i klinac koji došao po boks crvenog Vinstona "za ćaleta", a zvuk "maksi, ajde, kupi, ceo dan" umnoispiračkih pesmuljaka, zamenjuju hitovi Bobana Zdravkovića. Nivo bezvlašća i haosa se iz minuta u minut, penje na sve viši nivo.

Dok musavi mesari za dupe štipaju masne sredovečne tetke koje po rafovima slažu suncokretovo ulje, što one ispraćaju pohotnim "ju,ju" uzvicima, k'o da ih je Dragan Nikolić iz mlađih dana lično opalio po dupetu, mlađane kasirke razmenjuju poruke sa vlasnicima lokalnih pekara i menjačnica, ne primećujući da umesto Tesle vraćaju Vajferta. Batica sa mlečnih proizvoda je još pre pola sata zapalio na pljugu, i nema nameru da se vraća, a tvoj sir će po svemu sudeći zapakovati Fredi Merkjuri, koji će specijalno za tu priliku ustati iz groba, i u crvenim gaćama sa krunom i plaštom baciti robu na vagu. Šef smene zanesen revolucionarnim žarom, u treger majici sa zagrebačeke univerzijade 87, prodornim glasom nordijskog gorštaka raspravlja sa magacionerima o Ibrahimovićevom golu iz ofsajda.

Šef smene: Liljooo, otišla ova stoka iz uprave, gasi ova govna i pušataj ono naše.

Bolje da sam i siroma', nego da sam star...EEEEE, moji drugoviii...

Opa, ju, ju!

   

SUBNOR

Militantno krilo PUPS-a.

   

Zajebano tuširanje

Stojiš pod tušem, rukama naslonjen na zid, pognute glave, zatvorenih očiju. Ti se ne pereš i ne trljaš, ti se jednostavno zajebano tuširaš. Mlazovi vode ne skidaju štroku i znoj nego u kanalizaciju odnose tvoje teške misli i probleme. S vremena na vreme uzdahneš. Zamišljaš da si u reklami za Najk i da u pozadini neki zajebani glas kaže neku zajebanu rečenicu: "Život je borba" ili nešto slične debilnosti. Sam si sebi prekul.

Najzajebanije se tuširaju pozeri po teretanama kada imaju publiku.

   

Dementijeva

Senilna baba iz komšiluka.

" Opet me ona Dementijeva pitala čiji sam! "

   

podriguša

jeftina odnosno naj jeftinije salama ili parizer u zargonu

#137
+23301
360
definicija