Prijava
   

Rat

Rat je niz razmena. Počinje razmenom mišljenja, pretvori se u razmenu paljbe, pa razmenu zarobljenika i kovčega i završi se razmenom mišljenja.

   

Rustičan

Hoćeš nekome da kažeš da je seljak, a da ga ne uvrediš. Čak i da zna šta izraz znači, rustično zvuči nekako pohvalno.

- Šomi, sine, šta kažeš kak'a kajla? Više od 700 jura sam puko za nju!
- Isplati se svaki evro. Čini da izgledaš jako rustično!
- Hvala, brate, znao sam da si ti čovek od ukusa, ono urban, i tako to!

   

Pornić u 3D-u

Ubedljivo najveći promašaj modernog doba, i tačka! Kupiš dobre 3D naočare, željno iščekuješ da se desetine gigabajta skinu preko torenta, a kad film počne izgledaš kao da igraš nitendo vi igricu dok izbegavaš muške polne organe!!!

Beži bre s' tom batinom, oči ćeš da mi isteraš!!!

   

Paranoja

... jedino što ti preostaje kada te svi progone!!!

CIA 'oće da te prati preko biometriJskog čipa na novoj ličnoj karti, svi oni brojevi na kreditnim karticama su tajna satanska kontrola, komšija ti gleda ženu, a njegov ker tebe...

   

Smorio se ko metalac na seljačkoj svadbi...

Nešto stvarno jezivo, poražavajuće smorno.

Ko je ovo doživeo ni pakao mu neće teško pasti.Ostavi svaku nadu za sobom, jer upao si u srpski kazan Narodnjaci trešte, ubijaju, ne možeš ni sam sa sobom da razgovaraš, kad krene alkohol da te hvata sve je još gore jer padaju inhibicije, ubio bi nekoga, a potom i sebe. Nemaš šta da radiš sem da drndaš telefon, a onda te svatovi, naročito roditelji mladenaca, popreko gledaju. Onda još, na njihov nagovor, dođe neki našmrkani, polupijani šaban da te smara, i naravno da te zove da „igraš“. Ne pomažu ti ni sarmica ni sitni kolač,i a sve je proporcionalno gore u ovom periodu godine jer je previše hladno da bi se celu noć šetao oko restorana!!!

   

Filtriram

Najviši vrh, Mont Everest kurcobolje. Po uzoru na sunđer, zakačen si za kamenčinu na dnu mora i ne mrdaš, samo te talasi ljuljuškaju, a voda, koja ti hranu donosi, sama do tebe dolazi. Ne daš se iznervirati...

- Brate, što bi' voleo da se reinkarniram ko' sunđer!
- Što ne kao lav ili orao, ajkula, nešto tako zajebano...
- Brate sve je to cimanje, 'oću da budem sunđer. Ležiš na dnu mora i FILTRIRAŠ...

   

Kreten šiške

Jako popularan modni detalj danas. Odmah iznad očiju, pod lenjir podšišane šiške, koje stvaraju iluziju klasičnog, neandertalskog, niskog čela, čisto da niko, ni slučajno, ne pomisli da je vlasnica frizure inteligentno ili samosvesno biće. Kao dodatak na ovu frizuru, najčešće platinasto ofarbanu, obavezno ide puder koji je taman ko' imalin, te ga ni Riana ne bi koristila, čak ni da pokrije modrice!

Nisko čelo, pogled tup.

   

Zaštita ljudskih prava

Ono što nas razlikuje od životinja. Društva za zaštitu životinja su mnogo jača!!!

Nije testirano na životinjama, hmmmmm... pitam se na čemu je onda testirano? Možda na meni, upravo???

   

Maraton

Višečasovni seks. Ona hoće još, ti fizički još uvek možeš, ali je sve nekako izgubilo čar. Dojadilo više. Radije bi igrao nešto na računaru. Ili pojeo nešto. Ili bar izašao da prošetaš... Nije više to to ni fizički. Nekako sve utrnulo. Ali ne prekidaš da bi ispao mužjak i po. Da se priča!

Ortak: Kako je bilo sa onom Marijom, A?
Beta mužjak (na glas): 5 punih sati sine! 7 puta! Mislio sam da će da beži vrišteći!
Beta mužjak (u sebi): NIKAD VIŠE! Tuki mi bridi već tri dana, čak su mi i vratni mišići pod upalom a pred sam kraj sam počeo da mislim o tome kako bih rado popio čašu mleka i šta bih sve rado radio, što nisam odavno. Madrac mi je mokar od znoja s' obe strane, probilo, spavam na daskama! Ne javljam joj se više!

   

Srpska privreda

Srpska privreda opstaje zahvaljujući principu: "Radiš taman tolk'o da te ne otpuste, a plate te taman tol'ko da ne daš otkaz."

   

Seljačko podbadanje

Običaj prisutan kada rodbina iz grada posle duže pauze svrati u "zavičaj", a uglavnom na selo ide jednom, dva puta godišnje. Rustična rodbina uvek ima neku vickastu, ne baš 100% dobronamernu opasku, ali to je već seoski običaj, i mi iz grada ga ponekad skapiramo tek za par dana. Na selu se, čak i komšije preko plota, na taj način, svakodnevno čašćavaju.

Ako niste dugo svraćali:"Dugo vas nije bilo, 'el ste nas se uželeli?"
Ako ste skoro svraćali:"Al' ste se navadili!"
Ako ste se ugojili:"Al' ste mi se lepo popravili!"
Ako ste smršali:"El' to neka beda udarila, 'el ste ogladneli od put'?"
Ako ste dobili dete, a nema istu boju kose/očiju kao vi:"Koji ti komšija ima tak'e/'u kosu/oči?"
Ako niste dobili dete:"Jel' sve u redu sa tobom, da nisi zanemoćao tam' dole?"
Ako ste kupili nov auto:"Al' ste se obnovili, men' moja mečka još služi!"
Ako dolazite posle odmora i pocrneli ste:"Kako ste lepu boju dobili, ko' Rumuni!"
Ako dolazite pre odmora i niste pocrneli:"Al' imate aristokratsko bledilo, da niste zanemoćali?"
.
.
.
Ako baš ništa ne primete vredno podbadanja:"Što se niste ranije najavili, da vas lepše ugostimo, ovako imamo samo:"Čvarci, kavurmu, kobasice, suvo meso, sir, mleko, kajmak, jajca, pogaču, proju, kačamak, feferone, turšiju, kis'o kupus, sok od zove, sok od višnje, domaću, vino, pivo, domaću supu, rumšlajš, sarmu, pečeno prase i pečeno jagnje!" A možemo i par pilića da na'vatamo. Što mnogo, tako se gosti, u domaćinsku ste kuću došli, mnogo je samo kad te biju...".

   

Jo-jo efekat

Kad ne znaš kako da opravdaš sopstveni gabarit, jo-jo efekat je jedino bolje opravdanje od "usporenog metabolizma". Odaješ utisak da se trudiš, ali, avaj, nemaš sreće i zli kilogrami masti ti se misteriozno vraćaju, i to ,uglavnom, u većem broju! Mora da su te krišom posmatrali, razmnožavali se i čekali trenutak kad prekineš sa dijetom, kako bi te podmuklo napali!

-U brate, sve si veći!
-Pa, znaš, stalno sam na nekim dijetama, izgladnjujem se, ali kad prekinem dijetu, jbg jo-jo efekat...
-Bolje onda prekini da skapavaš od gladi i počni da pomeraš dupe, inače će početi u štokove od vrata da ti se zaglavljuje!

   

Strana pomoć

Transfer novca od sirotinje u bogatim zemljama bogatašima u siromašnim zemljama.

   

Drugo pravilo programiranja.

Kada bi građevinci gradili zgrade, kao što programeri pišu programe, prvi bi detlić srušio civilizaciju!

Dolazi odmah iza prvog pravila, koje glasi: "Dok' god radi ne diraj"

IT 1 (mlad): "Gle sad 'oće?!? Prošli put nije htelo! Što sad radi???"
IT 2 (iskusni): "Šta te briga, opusti se! Nemoj bre da popravlješ ako nije pokvareno, sam ćeš sebi samo pos'o da napraviš!"

   

Tuširanje na plejbek

Kad usvinjenog ortaka osaviš da se tušira, kako bi se malo otreznio. Pustiš mu vodu i izadješ da mu doneseš peškir, a i kako bi ga što manje gledao golog, pa kad se vratiš, nadješ ga kako se, sve u šesnaest tušira, maše tušem a vodu nije prebacio na njega nego još lije iz česme...

   

Visoka moda

Pokazatelj niskog standarda.

Odeća sa našeg buvljaka učiniće da izgledate kao da ste upravo sišli sa modne piste. Šareno, šašavo, plastično i podrpano!

   

Vojna intervencija

Način na koji amerikanci uče geografiju.

   

Biti nezamenljiv!

Česta greška na radnom mestu. Trudiš se da postaneš nezamenljiv, a ako ne mogu da vas zamene, ne mogu ni da vas unaprede!

   

Naziđavanje

Vrhunac zadovoljstva gastarbajtera prilikom posete rodnoj grudi. Način da se svima u bližoj, a u pojedinim slučajevima i daljoj, okolini da do znanja koliko su dotični uspešni i pri tom poleči po koji kompleks nastao time što ih tamo posmatraju gore nego mi ovde azilante. Lek za sve one boljke koje čak ni mečka, metalizen sjajna, ne može izlečiti.

Čuli smo da je Milisav doziđao potkrovlje na kuću pa smo mi došli na mesec dana u selo iz Viema i naziđali sprat, pa nek crkne od muku!

   

Hidro masaža

Eksesivno jutarnje tuširanje mošnica. Uz češkanje, omiljena muška jutarnja aktivnost. Jutarnje tuširanje deli na 10-15 minuta tuširanja genitalija i brzo ispiranje pazuha i guzice, ako za ove delove ostane malo mlake vode. Užitak kakav ženske osobe nikada neće biti u stanju da spoznaju!

-Draga, opet si potrošila svu vruću vodu! Ti baš želiš da se ja svako jutro čeličim!
-Ne, dragi, nego sledeći put počni da se tuširaš od glave, pa dok stigneš do stopala možeš da ih ispereš i hladnom vodom...
-Si' ti, ženo normalna!?! Pa da mi ona stvar, kad izlazim iz kupatila, bude skvrčena ko´ čvarak!!!

?
+2171
125
definicija