Prijava
   

Majkl Džekson

Oduvek su se samo bendovi raspadali. Majkl Dzekson je prvi pevac koji se raspada

   

Mocart

Svestrana ličnost.
Čovek koji je komponovao najpoznatiju melodiju za Nokiu.
Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle.
Voleo je da se kladi...

   

Ponovno igranje lego kockicama

Najznacajnija prednost ocinstva.

   

da poljubim da prodje

Nekad su nas mame ovako tešile kad se sličajno samopovredimo, danas tako tešimo svoje jače polovine kad se žale da ih boli kurac.

Ja:"Dragi što sam videla danas divne čizmice."
Moja jača polovina:"Boli me kurac za čizme!"
Ja:"Daj da poljubim da prođe pa idemo posle da ti ih pokažem."
...

   

Siguran sex

Sex sa promiskuitetnom zenskom koja nikog ne odbija.
Znas da ces sigurno da se ogrebes za sex.

Prijateljski savet: Ponesi kondome (da ne dobijes kondilome)!

   

soklendza

Ovaj izraz je nastao najverovatnije kao hiperbolisanje reci "klen"

Opshte poznata stvar medu ribolovcima (i ne samo njima) jeste da je klen najgluplja riba, gluplja cak i od soma. Nazvati nekog klenom jeste vrhunska uvreda, a "soklendzha" je u stvari tip koji je kao klen, tj. raspolazhe inteligencijom pomenute ribe.

   

Durlan

Niko ne zna kako i zashto se ovaj otcepljeni deo Zone Sumraka obreo na severnoj obali Nishave i zashto su njegovi stanovnici predmet viceva i podjebavanja. Neko to pripisuje uticaju Halejeve komete, neki uzrok nalaze u Chernobilskoj katastrofi i podzemnim vodama a neki jednostavno kazhu da su Durlanci toliki debili bez ikakvog razloga.

   

Popij jaje

Najlakši,a ujedno i najkulturniji način da se u prodavnici oprostite od kusura, koji ionako nećete dobiti. Pošto mi uvek umesto 2-3 dinara nude žvake, a zna se, dinar po dinar=2 dinara, ja sam počeo da im ostavljam kusur., al' bogme, neću ni žvake!!!

-E, nemam sitno da ti vratim, uzmi žvaku.
-Neka, popij jaje!

   

Sto nije ovako

Smrt treba da je na početku.
Potom sledi život u staračkom domu iz koga te izbace jer si bio prezdrav.
Onda počneš da radiš tako što prikupljaš penziju i već prvog dana na poslu dobiješ zlatni sat.
Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u penziji.
Piješ puno alkohola, ideš s žurke na žurku i polako se pripremaš za srednju školu.
Onda sledi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu.
Potom si malo dete,
pa beba,
vraćaš se unutra i devet meseci lebdiš dok te greje najluksuznije centralno grejanje, kupka, a hrana stiže kroz cevčicu.
I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!!
Amin...

"Seinfeld"

   

Strejt parada

Parada na kojoj se muškarci šetaju sa svojim devojčicama, ližu im sise, drže se za ruke, i nose različite transparente na kojima piše, recimo kod muškaraca "Volim pičku", "There is no shame to be straight"... i kod žena "Volim ga u sebi", "Živim za Kurac"... Ovakva parada ima za cilj, tj. nema nikakav cilj. Ne traži se ravnopravnost, jer je to sasvim normalno (za razliku od onih), ne traži se donošenje novih zakona jer je to zakon prirode (gde ste vidili da se jebu dva slona???) Živela strejt parada!

   

Iznenadni gosti VS brzo sređivanje kuće!

I pogodi se tako sve uz kurac. Iznenada banu gosti koje si najmanje očekivao. Nisu to od onih kojima možeš da kažeš "Izvini što je kod mene haos, osećaj se ko kod svoje kuće" Nisu to gosti koji mogu da vide tvoje usrane gaće i prljav veš! To su oni kod kojih dolaziš, ne tako često al je sve cakum pakum! Pa majku mu staru, raed je i da se uzvrati istom merom! Situacija je iole dobra ako se najave dva, tri sata pre dolaska! Keva ima toliko vremena da zgužva neke pite, spremi ručak, dok ćale trči u diskont po pivo i sokove. Ćera ide po prašak za pecivo, i ostale gluposti za kolače, dok sin pomaže ocu! Pošto se završi pazar, kreće se na sređivanje kuće! Sav prljav veš ide u mašinu, ne bitno da li je beli ili u boji, to se razvrsta kada odu! Sitnice i stvari po pikslama guraju se u vetrine, ormare i nebitno gde samo da ne budu u vidnom polju! U VC se odmah stvlja Glejd, i vade se dlake iz slivnika! Nismo ni mi videli dlake kod njih! VC šolji vratiti belu boju, i isprati u što više voda! Po završenom ručku, usisati tepih, prebrisati humus sa stola za ručavanje i stola gde se drže noge dok se gleda TV. Domaćica tada iznosi escajg za specijalne prilike! Nož kojim ljuštiš jabuke, i čistiš krompir sakri negde po strani!Nepopeglani veš, gurnuti ispod kreveta, tako da izgleda kao da nemaš nepopeglan veš! E sad uz još par primesa sve je spremno! Nije loše nakon toga i sprati smrad sa sebe, da ne pomisle ljudi da ste orali pre nego što su došli. Obavezno otvoriti kupatilo, da izađe para, kakao bi gosti pomisli da ste se okupali još sinoć! E sad je sve spremno! Iako kuća izgleda nikad bolje, nije loše napominjati kakav ti je haos u kući, kako bi utoplili malo atmosveru i pomogli gostima da se opuste! Sutradan sve lepo vratiti na svoje mesto, jer se u kršu definitivno lakše funkcioniše!

   

Nesporazum

Kada pozoveš komšinicu na kafu, a ona samo popije kafu i ode.

   

Lego frizura

Zapuštena, duga, slepljena i masna muška kosa koja obično pada preko ušiju.

   

Sto soma evra

Svemoguća cifra na Balkanu.

2049 godina. Okorelom krimosu je odzvonilo. Iz laboratorije CSI Galibabinac stižu dokazi koji potrvdjuju ubicin DNK a pomoću DNK baze ustanovljene proletos. Takodje, tragovi guma se podudaraju sa tragovima guma iz baze tragova guma svih automobila na Balkanu uveženih još od vremena Belog Manastira. Ubica je ispljunuo žvakaću gumu na kojoj su tragovi tešnosti za dezinfekciju koju je onomad koristio kad je išao kod zubara. Bio je toliko glup da baci pištolj kojim je izvršio zločin u Moravu na mestu gde se vadi pesak za novi autoput finansiran sredstvima Bijafre. Pijani operater buldožera je pronašao murder weapon kad je išao da napravi mesto za još malko piva. Sve se slaže, case closed. Ali, cvrc Milojka! Ujka advokat, strina čistačica u javnom preduzeću i sto soma evra i tante za kukuriku!

#38
+47177
363
definicija