Prijava

auuu, koliko nas je, nisam ni znala :D Ja bih samo da dodam da kad neko u svojoj glavi napravi citav ovakav arsenal pretpostavki o tome sta neko o njemu misli postoje odlicne osnove za socijalnu fobiju, a i ko zna cega jos, jer uskakanje u zakljucak, iako standardna greska u misljenju, nije bas zgodna stvar.

Elem, ovoj definiciji definitivno fali humora. Status definitius: nusmi

ma dok god ti ides kolima na fax, nema da brines

Jaooo, i moja bivsa cimerka sa kojom sam se mnogo klala se zove Jelena!!! Dal` je moguce da je ovoliko ljudi propatilo zbog neke Jelene?!?!?!??!! Coveku moze da padne na pamet da se mozda radi o najcescem zenskom imenu u Srbiji i da je za sve kriva prosta statistika... Ali ne, mora da je u pitanju neka magija!

Super se razumeš u fudblasku filozofiju, al po onoj grčkoj, Sokrat je bio učitelj Platonu.

vodi li neko statistiku koliko se puta ovo pojavljivalo ovde?

Frojda treba procitati sto se o svemu treba informisati, ali reci cu ti par bitnih stvari koje treba da znas ako ga vec imas u licnoj biblioteci:
1. Frojd NIJE otac moderne psihologije, moderna i savremena psih. su nesto drugo
2. On je otac psihoanalize, hibrida medicine i psihologije koji nije ni jedno ni drugo (razloga ima vise)
3. Ni jedan svoj zakljucak nije empirijski proveravao (npr. zakljucio je da je kokain divan, sasvim bezbedan anestetik, koristio ga je i zdusno preporucivao prijateljima iz najbolje namere, a poneke je zbog toga ispratio sa ovoga sveta)
4. Zakljucivao je o ljudskoj prirodi (uopste) samo na jednoj vrsti poremecaja (neurozama), na malom broju odabranih pacijenata (jer morali su da imaju pare, pa da budu inteligentni i da mu budu simpaticni)
itd itd itd
Ima on i velike zasluge, al` mi nije jasno sto ste vas dvojica nasli da se `spocitavate`...

и наравно `редиал`

na SC-u je sve krenulo....nezaobilazna a/s/l mantra,`99 prva sajber ljubav, dial up i debeli zivci....ehhh to su bila vremena!

i tako si ti, u dosadnom prevozu, u dosadnom beogradu tripovao da si nindza ratnik....

#748
+3844
33
definicija