Prijava
   

Redneck

Ili u prevodu seljačina. U svakoj državi su prisutni. U svakom kraju zemlje ih ima, mada uglavnom žive u ruralnim sredinama nerazvijenog kraja svoje zemlje, kao sto su jug Srbije, jug Italije, jug USA, sever Francuske. Molim Vas, da me neko ne shvati pogrešno, ima u tim krajevima jako dobrih ljudi, čak šta više dobri ljudi su i većina no ima i klasičnih seljaka. Njihove osobine su: pre svega mrze ove što dolaze iz prestonice, uglavnom kafanski nacionalisti, sa prostim manirima i potpuno seljačkim recnikom, i pomalo čudnim smislom za humor.

Rekonstrukcija (Zabit Alabame, USA)

Kafana (puna lokalnih brdjana u kariranim kosuljama i kaubojskim šeširima, koji cirkaju pivo, dok su u pozadini okačene zastave Konfederacije, i gruva Johny Rebel.
Ulaze 2 mladića, sa modernim frizuricama, mozda su i pederi no to nije bitno. Svi brdjani momentalno okreću glave ka njima kao da je ni manje ni vise nego njihov heroj Robert Edward Lee (glavni general Konfederacije u ratu). Ova 2 nesretnika sedaju za sto i dolazi krezuba debela konobarica.

Konobarica: Momci, šta vam treba?
Momci: 2 soka, i ako možete da nam objasnite kako da stignemo do Floride?
Konobarica: Idite ovim autoputem, i na drugo skretanje desno, videćete tablu.
Rednecksi (izvaljuju po akcentu da nisu iz njihovog kraja): Jeli pičkice odakle ste?
Momci: New York, gospodine.
Redneck: Takve kao vi smo jebali u ratu.
Ostali: haahahhaah, Bobe ako si mu rek'o.
Yankees: Izvinite gospodine, ne bismo da pravimo probleme, samo da popijemo piće i idemo, znamo da ste ponosni na vašu Konfederaciju.
Bob, redneck No. 1: A ne, morate da vidite nasu južnjacku gostoprimljivost, ne idete vi nigde.
Yankees: Pa dobro ostaćemo malo.

Nakon 3 sata pijancenja sa rednecksima, kaze Bob:
"Slusaj drugar, ti si dobar decko, evo za 100$ mi karaj sestru, moze i u dupe"
Kyle, redneck No. 2 : Ali pre toga morate da probate nasu vutru iz Alabame, najbolja na celom jugu, ono severno se ne računa.
Ostali: Tako je, South Will Rise Again

Posle celonoćne terevenke, Jenkiji su odlucili da ostanu tu zauvek. Jedan se srecno venčao sa Bobovom sestrom, sad imaju 6 dece i bave se proizvodnjom žitarica, a drugi se oženio sa kraljicom prolecne mature lokalne škole, i ona mu je izrodila 4 prelepe dečice. Danas pričaju unucima kako su postali rednecksi.

Sweeeeeeet Hooooome Alabaaaaaaama

Komentari

Vidi, pogodio u sred srde, i za ti imaš od mene čestitke i palac gore.
Ali (uvek ima neko jebeno "ali" hehehe), mene su uvek rednekčine asocirale na Montanu, ne znam zašto. Verovatno zbog neke južnjačke plavušice polu-kreštavog glasa, polu dronfuljastog izgleda, koja je bila mis konfederacije rančeva Montane.

Ma, šta ja serem sad, palac gore još jednom i muzička podloga uz to.
Živeli!!!
:-)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i3fZd5qZje0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i3fZd5qZje0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

http://www.youtube.com/watch?v=i3fZd5qZje0

ne,ne...nije Lamb of God, redneck ambijent...Pre su Lynard Skynard i ZZ Top.

Kad smo vec kod Montane, skini film Knockarayd Gyus, rednecksi iz Montane

Mada, po meni Alabama,Kentucky i Iowa(severno) klasicne redneck drzavice :D

Ovo je prejako, svaka čast +++

Ako misli na to da njegova deca ne ostanu bez oca najbolje bi mu bilo da me ne dira uopšte makar i nosio minđuše, jer u suprotnom i jedan šamar će biti dovoljno da mu napravim više rupa na telu nego što mu je majka priroda dala.A neće da bude lako njegovoj deci ako ostanu bez oca.Šta on ima koj kurac da bije nekog ko ga uopšte ne dira ni kriv ni dužan.