Prijava
   

Rejverske cvike

Plastične naočale sa horizontalnim rešetkama, najčešće u jarkim bojama.
Kao takve postoje već godinama ali ih niko osim zagriženih rejvera nije nosio zato jer njihovo postojanje baš i nema smisla a korist koju imate od nošenja istih je minimalna ili ne postoji.
Pre par modnih sezona u modu ih je uveo reper Kanye West i milijuni povodljivih ovaca bez sopstvenog stila i ukusa morala je da ima te komade bespotrebne plastike na svojim nosevima, bilo da idu na splavove, bilo da idu na tehno u uverenju da su tako unikatni i jako kul ako to imaju.
Zaluđenost ovim predmetom trajala je jedno leto nakon kojega su svi koji su ih nosili shvatili da je to malo glupo i da ih nošenje tih naočala ne čini više kul ljudima nego baš suprotno.
A i Kanye Westu je nakon blama na grammyjima opala popularnost tako da su od tih naočala na kraju profit imali jedino kinezi koji su ih masovno proizvodili.

Komentari

E jebalo mater načara...
+

frane

vidi se da nemaš pojma...
ovakve, ultra ogavne fensi cvike NIKAD NISU BILE rejverske!!!
rejverske cvike su one tzv. brze cvaje iliti gotovo svi modeli OUKLI naočara za sunce...
čisto da znaš

to što ti kažeš nije istina. Meni su kao rejveru ovakve cvike takođe ogavne ali da nisu rejverske ne bi se tako zvale- a ljudi ih tako zovu jer su prva mesta na kojima su se pojavile rejv partiji.