Prijava
   

Reklama za studentske zurke

Pored podataka o vremenu i mestu održavanje pomenute manifestacije, glavna karakteristika ovog sredstva informisanja je stilizovani prikaz motiva koji će zaintrigirati potencijalne interesente muškog pola i navesti ih da odluče da prisustvuju dotičnoj.
Tu najčešće spadaju slike sa oskudno odevenim ženama u izazovnim pozama, kako poznatim tako i nepoznatim. U poslednje vreme je postalo popularno stavljati i razne devojke u anime/manga fazonu kojima su primetno istaknuti glavni atributi (crte lica, kosa, oči i sl.).

Osnovna poruka koja se šalje je da će se na žurci sigurno dešavati nešto slično i da to nikako ne sme da se propusti, što i nije daleko od istine jer su kvalitet pića i njegova cena više nego dovoljni da vidite ne samo razgolićenu Pamelu, već i Godzilu i Zupermena kako igraju viktorije...

Komentari

Brate, ja kad sam tek dosao da studiram, bila neka "studentska" zurka u Lagumu, ko fol ulaz besplatan, tako nesto... I jos ponesem indeks sa sobom, da bih dokazao da sam student. Umalo me na mrtvo nisu ubili od batina kada sam htio da udjem, a da ne platim ulaz!

Eh, svi smo bili mladi i neukusni nekada...