Prijava
   

Retka p(t)ica

Čavka. Ne, nije u pitanju izlovljavanje, bezdušni Italijani koji pucaju na sve veće od bumbara, u pitanju je trend koji je doveo do toga da današnje generacije pravu čavku mogu videti samo u kategorijama "Hairy" po kojekakvim Xamsterima. Dobro, negijeeena, to stvarno jeste, al bre dajmo malo raznovrsnosti , sacuvajmo tradiciju, kako je to nekad bilo skineš gaće a ona ko jagnje od dvajes kila, a sad? Ako se depilirala ko skakaonica u Garmišu, ako nije skorije kao Gvozdac na Kopaoniku sa sve podmuklim jelkicama koje štrče da te satru. Moramo se svi angažovati da sačuvamo ovu ugroženu vrstu, pa bre mi smo ovu planetu samo POZAJMILI od svoje dece, kako je to bilo lepo nekad kad odeš sa roditeljima na more pa uhvatiš razgovor matorog i strica kako su uhvatili Teta Miru da se gola sunča na stenama, a čavka joj zinula, pa odeš da je pitaš "A gde vam je čavka Teta Miro?", pa popiješ jedan kombinovani šamar pa se pitaš zašto...
Neki u tome vide doprinos islama kulturi 20-tog veka, neki judeomasonsku zaveru, a ima i pametnih žena koje shvate da je ekskluzivnost na ceni. Na plaži se prepoznaju po kupaćim kostimima "vesele sedamdesete" sa padobran gaćama.

-Locirao čavkulju, doveo na gajbu, uključio lava lampu, pustio "Jefferson Airplane"-

-Skidaj, skidaj, skiiiiidaj se!!! Ti si moja retka ptiiiica, saću da te... Jebemti trunje...
-Hihi, nikad nisi video neobrijanu ribicu?
-u sebi- Kakva ribica, ovo bre ko crknuta mačka!- Vau maco, divna je, baš je ono, bujna.
-Jes, mi smo ti sve u familiji tako širokopičaste. Pridji macane pogledaj, "Lolo moj samo me zajaši, moja te se mrkulja ne plaši!"
-u sebi- Jebem ti antiku... Sad se ni Roku ne bi digo. Daj makar da vidim izbliza, kad sam već jeo govna. U jebote, ovako u celini liči na pokojnog Hendriksa, hm bre, pa nazire se nešto, ohoho, kreće da radi hidraulika!- Ori Mile, al duboko!

-posle-

-E, aj silazi, uguši me.
-Ne mogu bre, čupa, zalepilo se ko čičak traka, ajmo pod tuš zajedno, da ako se odlepi hehe.
-Šta ti je smešno kretenu?
-Setio sam se jedne scene iz filma, kad Mima Karadžić oće da izadje kroz prozor od Fiće pa se zaglavi...Ahahahaha...
-Pa što ti to pade na um bolesni?
-Pa taj film se zove "Kroz prašume Južne Amerike"! Ahahaha... Aaaaa! Šta ti je bre ne udaraj se!

Komentari

"Jagnje od dvajes kila"
Aahahahhahaaa!!! :D
+

Ne vole ljudi rutavu pičku, pa to ti je...