Prijava
   

Revolt-samoubica

Osoba nadprirodnih psiho-fizičkih sposobnosti, čvrstog uverenja u svoje stavove rešena da pogine zbog ideje i impulsivnosti!
Naši predci bi ga nazvali "udarač kurcem o ledinu"

Definicija:
Kako se gasi profil?

hoće li mi neko od moderatora objasniti kako da ugasim profil, obzirom da se moje definicije skidaju i u situacijama kada u njima ne postoji ni jedna ružna reč sa idiotskim objašnjenjem "Zbog sira i vojne muzike"
Ne želim da rasipam svoju kreativnost na jednom ovakvom sajtu.
molim za BAN
Primer:
Napušite mi se kurca!

Komentari

:пуши болету87 курац држећи га пинцетом:

ok dečko vidim da umeš. . . predji mi na stopala!

Како видиш да умијем кад га ја не видим... Не лажи да видиш

E sad već sereš. . . taj jezik mnogo bolje obavlja druge fonkcije od priče. . . ćuti i puši. . . ili mi objasni kako se gasi profil. . . ne pravi se preterano pametan

Не правим се, једноставно си инфериоран у односу на мене што се тиче памети и љепоте, тачније што се љепоте тиче сви су инфериорни.

Имаш дугме ТУРН ОФ кад уђеш да измијениш профил са лијеве стране доље

ili mi objasni kako se gasi profil

Da li tebe neko tera da budeš ovde? Odjavi se, u stvari ni ne moraš, zaoravi ovaj sajt ako ti toliko smeta, idi napolje, juri žene, pije, drogiraj se, a u pičku materinu

Profil se ne gasi, imaš dovoljno pluseva, pošalji PVT nekom od moderatora da te trajno banuje...

Ok. . . Ne poznajem ni jednog moderatora. . . nemam veze u vladi. . . pa bih zamolio da mi se neka moderatorska šabanska pičketina javi u komentaru kako bi bi me banovala sa jebenog, cenzurisanog, sajta koji ima izuzetan koncept i tu nesreću da njime upravljaju retardirane šabančine! Unapred zahvalan.

Нема на чему :*