Prijava
   

Revolucija

Nagla promena. Bilo da je društvena,kulturna,naučna ili neka druga,uvek ima pristalice onih koji se osećaju nejednako i drugačije od većine,odnosno "elite" . Nalazi se u svim oblicima i u svakom vremenu,i u prošlosti ,i u sadašnjosti. Ako se govori o sadašnjosti,kakva-takva, revolucija postoji u savremenoj formi,kroz internet i elektronske medije.

"1789.godina,Francuska,Pariz U samom vrhu svetske i evropske elite sedi novi kralj Francuske,Luj XVI,naslednik Luja XIV i XV, zajedno sa kardinalima,plemićima,grofovima,baronima i visokim zvaničnicima crkve. Na dnu,po ulicama,nalazi se rulja, onaj stalež koji nije široko prihvaćen i naravno,gradjanstvo.

jun 1789. Gradjanstvo diže revoluciju,svuda po Francuskoj se čuje "Sloboda,jednakost,bratstvo" i čuvena pesma Marseljeza,himna buduće Francuske

14.jul 1789. Pada Bastilja,simbol ropstva i apsolutističke monarhije.Rulja postaje srećna i revolucija se dalje nastavlja."

"2009.godina,Internet,Youtube. U samom vrhu svetske i evropske muzičke elite sedi novi "kralj popa" ,naslednik Majlka Džeksona,zajedno sa svolim sponzorima,novinarima,Lejdi Gagom i predstavnicima visokih medijskih kuća.
Na dnu, po starim youtube snimcima,nalaze se preostali dobri poznavaoci muzike,onaj muzički red koji nije široko prihvaćen i naravno,metalci.

februar 2011. Muzička manjina diže muzičku revoluciju,svuda po Youtubeu se čuje "Dislike all Justin Bieber's music videos!" i čuvene pesme,od kojih će nekad od njih biti "himna" Youtubea u budućnosti,odnosno najpopularnija pesma na Youtubeu.

14.jul 2011. (budućnost) Sa liste najpopularnijih muzičkih videa,pada Baby,simbol muzičkog ropstva i vladavine gej-popa .Ljudi postaju srećni,a revolucija se dalje kroz budućnost nastavlja."