Prijava
   

RHCP

Vrhunska rock-funky-punk grupa koju seljacine sa jasara vasara ,koji su otisli u Indjiju da bi bili IN, prozivaju da su "picke" ,"usrali se od kise", a isuvise su glupi i nekulturni da bi skapirali da momci uopste nisu pobegli, vec je prekid nastupa napravio organizator.
Takodje u pitanju nije koncert vec nastup na tuborg green festu, sto seljacine takodje ne kapiraju jer je jedini fest na koji idu tam0 negde u Jagnjilu pod satorom da im peva Vendi.
Rec je o vrhunskom bendu, nemojte da vas seljaci zatruju.

Komentari

Takooooooooo jeeeeeeeeeeee!!!! ++++++++++++++

ulogovao sam se samo da ti dam prst gore Svaka cast !!!

samo da nije srednji :)

shta fali vendi?
:))) +

Ne fali nista, ima viska:)))

Najveća glupost je pre svega organizovati dolazak takvog benda u toj pičkovini Inđiji.
Pa nije valjda slučajno da svi veliki bendovi dolaze u velike gradske centre. Ako neko pita zašto, evo, na primer Beograd. Dakle, gostovanje velikih imena privlači ljude iz celog regiona.

- Lako je doći u Glavni Grad iz svih većih gradova: Sofija, Segedin, Zagreb. Kad se organizuje gostovanje u Pičkovini, neki Bugarin ili Rumun treba da se oteli dok iz Glavni Grad nađe lokalni transport.

- Obezbeđenje. I policija i redari, svega ima u Glavnom Gradu. U pičkovini žive tri lokalna policajca, pa je poseban trošak pripremiti oezbeđenje

- Sva logistika za veliki koncert. U one dve lokalne radnje otrpilike nema ničega

- Odlazak sa koncerta. Nekako doći je još đene-đene, ali otići kući sa koncerta, u ponoć ili posle ponoći iz Pičkovine za Budimpeštu, Bukurešt, Sofiju, Niš, Kragujevac je bukvalno mislena imenica

Stoga, iskreno se nadam da ovakvih eksperimenata više neće biti.

Ma taj koncert je bio propast u najavi. Ali kad bi ga neko ponovo organizovao u nekim još većim pičkovcima, po još gorem paklu preko dana, i još većem potopu u toku noći, ponovo bih otišao bez ikakvih pitanja, jer jedan je Anthony Kiedis!!!