Prijava
   

Ribe koje citiraju dijaloge iz serije Seks i Grad

Serija ko serija. Sranje. Dobija smisao tek kada neki plavušan arči Samantu u guzicu.
Četiri gistro urbane Njujorčanke, koje misle da su popile svu pamet ovog sveta idu gradom i jebanišu se sa matorcima, sa mlađima od sebe, uspešnim biznismenima, neke od njih taslači ko stigne i onaj kome nije otišao autobus.

E sad. Ribe u Srbiji. Toliko naložene na junakinje ove serije da su se i same počele nositi kao one ne bi li imaginarno pobegle iz svojih ruralnih sredina i barem na tren bile Njujorčanjke u svom selu. Visok stepen imbecilnosti, manjak samopuzdanja dovode do toga, da one počinju čak i da razmišljaju kao likovi iz gore pomenute serije, pažljivo skupljaju, upijaju, rečenice izgovorene u seriji i kasnije ih dele sa svojim drugaricama ne bi li bile urbane i svidele se momcima iz sela. Samo citiranje tih dijaloga iz serije nam govori mnogo o devojkama koje to čine i samim tim nam govore da bežimo od takvih riba koliko nas noge nose.

Come and get me, sailors.

:krdo obrađivača njive juri ka njoj:

Komentari

Serija ko serija. Sranje.

Ту се слажемо :)

она курва лезбача 'наш она адвокатица ју згранух се а била ми је добра ми је била

Ma Kalifornikacija je mama +++

Vido neka pička izbacila ono sliku i kao piše dole kurac palac, to mi mnogo ide na kurac i setih se da sam to i ranije viđao pa reko daj da ga izdefinišem. Hvala svima :)

Cenim da ćeš ovde naći moje slaganje sa tobom. Pluščina.

Plus k'o raspeće, živa istina. +

haahah i opet, procitah naslov dovoljno da dam +

opet, procitah naslov dovoljno da dam

ubadam znači :)

hvala svima agen. :)

Слажем се са свим горе наведеним, укључујући и све коментаре и Профово излагање које је линковао, слажем се са апсолутно сваким зарезом и мећем звезду на ово :)

vette_zr1

zahvaljujem :)