Prijava
   

Rokstedi

Glavni junoša međ djecom. I naravno stariji je od njih.

Okuplja oko sebe povodljive i dobre ljude, kojima je neprijatno da ga odjebu, i one koji mu povlađuju samo da ga skinu s falusa. Njegov optimalni vrhunac je da bude vođa tinejdžerske grupe na ekskurziji ili utakmici razred protiv razreda, i da se prosipajući neumjesne šale ismijava na račun slabijih od sebe (sjajan dečko), te da se krevelji svojim gromkim ali neprijatnim glasom koji izaziva nelagodu kod pitomih ljudi.
Kad legne da spava na pamet mu padne neka fora koju će da servira sutra, te od dragosti ne može ni da zaspi već samozadovoljno protrlja ruke, iskezi svoje očnjake i od dragosti mu se otme grcaj: arghhhhgg!
Da se rodio kojih stotinjak godina ranije radio bi u cirkusu, bljuvao vatru i vrtio konopce. U prugastim hlačama sa tregerima, bez majice i sa velikim stomakom, nasmijavao bi i plašio djecu koja bi bježala od njega.
Nekako je postao svjestan da mu je to vrhunac egzistencije dok je tužno ispraćao generacije, prvo svoju, pa i one poslije - na njemu nedostižne planinske vrhove i odlučio je da će zauvijek ostati takav, šaljivdžija do koske sa pečatom seljačke duše i kočijaške bezobraznosti.
Nikad nije kasno.

Komentari

Prejaka al se pitam ko je Bibap ?

Al si ti frustriran batice auuuu

nisi mi jasan, kako znaš, čto

Kojim švicarskim ili ovim našim?
Ne obraćaj pažnju na Boba to je šešeljoidni kromanjonac.

Ti si doslovno bio silovan kao dečak i to duži vremenski period, koji bes jebote

Batali psihologiju, ne ide ti. Nije mi jasno šta želiš ti. Mada ima istine, imali smo jednog ovakvog lika kao klinci koji nam je bukvalno bio kao iz horora. Niko ga nije znao ali on bi se s vremena na vrijeme pojavljivao kod naše zgrade sa nekim fix idejama. Pao mi je na pamet pa rekoh fin materijal za definiciju, mi smo ga zvali Rokstedi i tako. Kako si ti večeras, šta radiš?

Preloš pokušaj vađenja, ROKstedi, hesus maria tak providno. Silovao te je, priznaj

Ja ti kažem da ne obraćaš pažnju na njega jer je šešeljoidni kromanjonac, a ti ....
Znaš da se konju ne prilazi otpozada, ovnu s prijeda a budali sa bilo koje strane.

Ništa lave, samo nastavi sa vako dobrim defkama .

Svaka generacija ima makar jednog...
Odlična.

Revo, prvi put čujem taktike sa konjima, ovnovima i budalama. Koristiću.

Imam ja Majav još toga, samo pitaj ako zafali.