Prijava
   

Rotvajlerka

Moman u ženskom delu ljudske populacije.
Izuzetno snažna. Krupne kosti, zipovana, odnosno k'o da je presom nabijena. Nastala kao proizvod seksualne igre dvostrukog estonskog šampiona u bacanju kugle i drobnjaka iz Matijevićeve industrije mesa. Iako je jaka kao Hitler 41', nije troma. Kalibar za ultimejt fajterku. Eksplozivna kad zatreba, međutim to ne želiš da se desi.

Kao mala (ako je nekad i bila mala) u kratko vreme postaje glavni šerif u ulici. Zavodi red, ugnjetava ostale nerezvijene, zakržljale klince koji je slušaju više nego roditelje. Navikla je da pobeđuje, jer u slučaju da izgubi, deca u školi ostaju bez džeparca, užine, šiški i kompleta knjiga iz prirode i društva. U suštini niko je ne voli, ali su iz straha dobri sa njom. Kako vreme prolazi, pogled joj postaje sve tuplji, a glavudža, želja za rvanjem i iživljavanjem sve veće.

Kara se isključivo sa duplo manjim muškarcima, a svake godine posećuje Nevesinjsku olimpidaju ne bi li među bacačima kamena s ramena i onima što vuku konop našla sebi ravnopravnog. Pre jebačine partner se napoji litrom rakije da bi zaboravio kroz kakvu mašinu je prošao predhodne noći. Ujutru se zgužvan budi u njenom naručju sa modricama po telu, rascepotinoma s obe strane leđa i uganim člankom dok ona pali postjebačku cigaretu.

- Jel mogu da prespavam kod tebe?
- Naravno brate. Šta bilo?
- Cimer doveo onu Zorku rotvajlerku što je bila bogotac u školi, i direktor je se plašio. A ovaj moj ne zna za šta se uhvatio, ima da zaradi frakturu lobanje, tri naprsla rebra i sjeban kauč na izvlačenje.

Komentari

Svaka cast! Brutalitet DEF!+

Прејебано!

Пробрано написано!

Велики плус!

E, dobro si ovo odradio.

Немојте се чудити кад ово заврши на насловној :Д

Френки се дружи са Мулицом, и ово је њој посветио :Д

+++

Jede Midžete za doručak +++

Hoce li ovo vise na naslovnu? Ogroman +

Е јеби га, дао сам ти први минус случајно, али дефинитивно за насловну.

Ova je defka za krajiško poselo, a kamoli za naslovnu! +

Е јеби га, дао сам ти први минус случајно, али дефинитивно за насловну.

I jedini :)))

Auuu al lepa reklama , + naravno!

E, neka je završila na naslovnoj. Malo ja'njet'ne, praset'ne, baš nam je lijepo! Ja da znooom, stvooorno bi' vam rek'o.

"Ујутру се згужван буди у њеном наручју"

Ne sećam se šta sam ovde dala, nekako mi je mnja.

+ zbog nevesinjske olimpijade :D