Prijava
   

RPG spašavanje

Princeze često budu kidnapovane, i kada se to desi, potreban je heroj koji će izbaviti princezu od zlih otmičara. Tvojih pet minuta sa pretenzija da promjeni tvoj životni opus. Naravno da se pitaš, zašto baš ti da budeš taj koji će izbaviti princezu, e pa zato. Nagrada onome koji je spasi je ogromna svota zlatnika i još ponešto. Kao što već znate, valjda znate, princeze svoju nevinost podaju onome ko ih izbavi iz kandži otmičara. To je super, naravno, jer
A - Nabasao si na izuzetno ženu (jer su sve princeze takve)
B - Bićeš nasljednik cijelog kraljevstva kada umre ovdašnji kralj (biti kralj je super)
Ono što nije super, a suđeno je da se desi, jeste to da će princeza biti kidnapovana još mnogo, mnogo puta. I opet, pa opet...

Ono što ti je potrebno da bi uspješno završio ovaj poduhvat jeste :

- Mač sa masu demidža.
- Štit i dobar armor, u zavisnosti koji si klasa. Vjerovatno će biti hevi, jer ti igraš vorijora.
- Mapa, očigledno.
- Merdevine ili pak uže sa kukom.
- Magija za uspavljivanje, obavezna.
- Baklja, takođe obavezna.
- Družina od par heroja, nije potrebno ali je apsolutno lakše.
- Konj nije potreban, većinu vremena se krećeš kroz neku vukojebinu gdje ljudska noga nikda nije ni kročila.

Sada treba obratiti pažnju na tračeve ljudi iz okolnih sela i gradova. Vijesti putuju brzo, neko je sasvim sigurno nešto naučo i zna o tome. Što je najgore, meni se čini da mještani uvijek znaju ko je i kako oteo princezu. Čudno zaista.
Dosta je važno da se prikupe tačne informacije o princezi, ne bi želio da nađeš princezu koja ima 10 godina, ili možda bi ako imaš osobine pedofila.

Sasvim sigurno ćeš primjetiti kako ne postoji direkta ruta ka princezi. Tako je uvijek. Moraćeš da prođeš močvare, pored vulkana, ispod raznim podzemnih puteva. Kako god, što se mora nije teško, valjda. Prateći rutu koja ti je obilježena na mapi, tačnije idući prema cilju, susretaćeš se sa raznolikim kreaturama kao što su :

- Trolovi
- Nindže
- Vampiri
- Vukodlaci
- Neko i nešto
- Zombiji
- Vitezovi koji spemuju NI
- Seksi krčmaricu u obližnjoj taverni.

Ako prođeš sve ovo, a hoćeš, naći ćeš se pred ogromnom crnom kulom. Oslobađanje princeze, napokon. Naravno, kula je perfektno čuvana od strane zmaja, onoga što jede ljude ne onoga čednog iz Holivudskih filmova. Kako ubiti zmaja ne znam, tačnije boli me ona stvar, eksperimentišite. Ako si već ubio zmaja, dobio si i ključ od velike kapije koja je takođe crna i piše nešto nekih jezikom.

Ulazaš u kulu je lak, vjervatno ćeš zateći princezu kako spava. Poljubac ne radi, jebiga, treba nešto drugo da se odragi, ali šta. Odeš vani i makljaš se sa još zajebanim kreaturama koje su se stvorile u međuvremenu i one ti dropuju magiju koja poništava magiju nad princezom. U međuvremenu...

Stvori se još jedan, zmaj, možda čak zajebaniji od prethodnog. Kako god, znaš šta ti je činiti. Ubiješ zmaja, ponio si merdevine, ili nisi, kako god, moraš ih imati. Napokon imaš sve što je potrebno da spasiš princezu i kao takav kreneš da se penješ na vrh kule gdje ugledaš princezu.

A - Ako se pretvori u čudovište, to je loše jer su dosta snažnije od zmajeva, pogotovo ako su u PMS-u.
B - Ako je princeza trudna - Napusti kvest, livuj gejm. Alt F4, kako god. Samo napusti lokaciju.
C - Ono najbolje, valjda, princeza je u redu, probudio si je anti magijom.

Čestitke! Princeza je spašena, a ti jedna izuzetni heroj, bravo ti ga! ( postoji šansa da će se prineza pretvori u mutirajuću pečurku i da će flodovati kako princeza nije ovde nego u drugom zamku, to jest kuli. Dagbe). Kako god, kao što je navedeno u početku teksta, princeza će biti oteta još mnogo, mnogo puta. Ali, ti sada znaš šta raditi sledeći put, zar ne?

Komentari

Идите спашавајте принцезе!

brate, ja dao plus, ne kapiram čemu loš skor osim ako nije neki C-P....
du jor mejn kvest!

Iskreno mrazelo me da citam. Drugi put, pola2 je ;D

Pokušah da čitam, pa zaboravih naslov...Za tako dugačku definiciju bi morao da budeš u najmanju ruku kao Balaševiš da održiš pažnju -

Za tako dugačku definiciju bi morao da budeš u najmanju ruku kao Balaševiš da održiš pažnju

Нека, фала.

Meni ovo baš slatko, ali ja sam vrlo zahvalna publika, teško da dajem kritike, mada jeste malo duže nego što bi trebalo da potpuno zadrži pažnju. :)
Aj, ja bih mogla da pomognem, ionako ne volim mnogo da se borim, više bih bila tihi protagonista koji prati i isceljuje glavnog junaka. Prava damsel in distress. :)

Oduševljena sam tvojim smaratarom (po drugi put) btw. :)

Е, па вала фала ти! Када будемо вапили за хилером, обратићу се теби, контам даш знат што ти је чинит :)

Да будем искрен прочитао сам само првих десетак реченица. Али на дугачке дефке увијек дајем + за труд.

:)