Prijava
   

RTL

Hravatski program koji je nastao pre pet godina na ugled nemačkog RTL-a. Osim vesti sve emisije i kvizovi su preuzet og Švabilenđana, a oni su to preuzeli već bog te pita od koga. Niko da se seti nečeg novog. One "humoristične" kao i forenzičarske serije, koje su bile zanimljive na početku, emituju svake godine (verovatno da ne bismo zaboravili slučajno kako zvuči ono iritantno "haha" bez kojeg, verovatno misle, ne bismo znali kada da se smejemo). Znači situacija je tako ozbiljna čim su sami Hrvati molili da ubace nešto drugo.

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa ...uuuu ...HHHHHHH
HHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaa...

Kao da smo debili.(Zbog komentara koji sam dobio dužan sam da napomenem da nisam Hrvat ukoliko ste krenuli ocennjivati s predrasudama)

Komentari

Ala nisam neg postavio def a ono+, fala ko god da je

A ti si Hrvat ili samo živiš tamo? Mislim, baš lepo ako je sajt dopreo i donde. Inače. RTL je Radio i televizija Luksemburga:)

Nisam Hrvat i ne živim tamo, živim u Apatinu koji je na granici s Hrvatskom, prvo pitaj pa onda davaj minuse

E ljudi bez svadje na nacionalnoj osnovi ipak ovaj sajt je tu i za poneko sklapanje prijateljstva a ne za takve stvari.

Kakve veze da li je neko Hrvat ili nije. Definicija je OK i ne glupirajte se i ne trosite energiju.

Sve se plasim da bi se na nekoj "hrvatskoj Vujakliji" pitali da neko ne shvati pogresno ako ocepe po nekoij naciji. Peace.

A jbg kad uvek ima kvazi patriota kojima moras nonstop objašanjavati šta je autor hteo da kaže a šta ne. Peace and Unity

Šta vam je bre ljudi, samo sam pitao odakle je čovek(to sam poistovetio sam nacionalnošći, iako to ne mora da bude slučaj)? To sam pomislio zato što je čovek napisao: Kao da smo debili-dakle, i on sam spada u te koji nisu debili. Nisam ti ni dao minus, ne znam odakle ti ideja, čak sam dao lus i stavio smajli na kraju. A možda je ovde problem sa kvaziliberalima, koji vole da sve nazivaju nacionalistima i fašistima i kojima se oni priviđaju?

Izvini onda, pomislio da si još jedan od onih svemrzaca, kojih ovde ima već toliko da se ne mogu priviđati.