Prijava
   

RTS 2

Program koji iskljucivo sluzi za to da Tijanic moze da ,,sutne'' prenos Skupstine na njega,a da nas svom prvom kanalu nesmetano moze da pusta reprize Boljeg Zivota.Ostale emisije ne gleda manje - vise niko u Srbiji,pa nisu poznate informacije kako se popunjava ostatak programske seme,nakon sto se prenos Skupstine zavrsi.

Komentari

Ja rts2 gledao dok sam imao tv (ako ne računamo prenose skupštine) i mislim da je jedan od retkih, kvalitetnih programa. X puta kvalitetniji od hrta 2, recimo. Jedino mi je problem što Tijanić sjebe iznova tv shemu ovim svojim smradnim prenosima.

Jebi ga,brate,ja nista zanimljivo u tom programu nisam nasao......osim prijateljskih utakmica nase reprezentacije,a i to prenose jako retko.

Pa, imaš gomilu vrlo kvalitetnih, edukativnih, autorskih emisija...Sada mi na pamet pada samo Metropolis, Ex libris, Ad libitum...Zatim ona ruska enciklopedija otkupljena, to mi je takodje bilo vrlo zanimljivo. Filmovi, nekad teško omanu, nekad veoma pristojnog kvaliteta. Dobar program, sve u svemu. Žao mi je što ne mogu da ga gledam na netu, inače bih opet kupio tv samo zbog njega i sport kluba.