RTS karavan

Sevastokrator_95 2011-09-03 15:51:03 +0000

Емисија која прати догодовштине наших неуспешних, или делимично успешних музичара, који услед туге за проћерданим животом, певају пред неиживљеном масом којој је очајнички потребна забава. Долази тако екипа у неки мањи градић, народ се окупи, шта ће, досадно је лети, а екипа РТС-а преноси 'концерт' као да је у питању најлепше музичко вече у историји наше земље и да лепшег вероватно неће ни бити. Окупе се градоначелници да својим присуством и изјавама употпуне сјајну атмосферу на градском тргу. Има и младих којима је ово јединствена прилика да се одморе од летње рутине кревет-кафић-кревет и одслушају неку Шабанову, или уз мало среће Мирослављеву песму. Тако је и са старима али и људима са малом децом. Сви дођу напаљени, срећни, спремни за лудовање или једноставну забаву и весеље. Како то обично бива, након десетак минута се сви сморе и само поједини смарачи певуше песме које су сви, и они који су ту и они које прате пренос, одслушали мали милион пута. Појаве се издркотине са наше естраде, отпевају неку народну или фолк и повременим продеравањем у микрофон, на општи бес младих родитеља, покушавају да подигну атмосферу и дпоринесу на значају свима непојмљивог постојања концерта.
Видевши да су изгубили још један дан свог кратког живота, старији посетиоци почињу да се разилазе крајње разочарани.Неколико пута у току преноса, пред камерама се појављује млада водитељка, што и изазива највеће одушевљење код мушке популације, са циљем да се не примети најкатастрофалнији моменти, барем не на преносу. Цео концерт оставља утисак да су се музичари и водитељска екипа довукли камп приколицом коју је предводила нека јача Лада. Следе нереални коментари да је ову појаву пратило неколико десетина хиљада људи уживо, као и неколико стотина хиљада преко телевизије.

1
17 : 4
  1. a voditeljkin IQ manji od broja cipela +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.