RTS obrazovni program

МАНКО КАПАК 2016-01-19 12:57:50 +0000

Садржи емисије из доба пред информатичке револуције и информације које су биле актуелне док је Мајкл Џексон био црн, Хулк Хоган био звезда америчког рвања, а Југо извозни производ у САД. Та временска дискрепанца од неколико деценија претвара овај програм у забавни и помало носталгичарски јер видиш неке предмете које ниси видео од детињства (Сега, Комодор, тетрис, модел мобилног телефона, аутомобила...)

Емисија говори о проналаску хард диска од 1 гига бајт и флопи дискете...

Канцеларија са 10 рачунара ''286'' људи у белим мантилима куцају по тастатурама док по екранима мили комбинација бројева и слова зелене боје:

Научник: У ово време млазних авиона (снимак боинга 727) и брзих супер аутомобила (снимак Форд Сијере РС) смо успели да створимо складишта података која ће моћи да приме више од једног гига бајта и преносиве носаче података који ће моћи да приме скоро два мега бајта података...

2
16 : 3
  1. kako će se tek klinci za 20 godina smejati ovome sada...okulus rift, hahahha, virtuelna realnost, hahahah, TO je njima pojam.

    Inače +

  2. dobro kaže narod, kod nas sve kasni cirka 10 godina, tako i obrazovni program lololo
    +čina

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.