Prijava
   

RTS satelit

Jedini kanal koji je gori od RTS1 i RTS2. S obzirom da je namijenjen dijaspori i sunarodnicima u ex-jugoslovenskim zemljama njegov sadržaj se zasniva na brilijantnim dokočicama Žike iz Žikine šarenice , vrlim i duhovitim opaskama Dejana Pantelića i na-vrh-glave-više Suzane Mančić,zatim obrazovnim programom u kojem djeca uče sve moguće replike iz flimova : Lude godine,Sulude godine , Kakav Deda takav i pradeda te Gidra Bojanić u svim oblicima , zatim tu su nezaboravni partizanski filmovi sjajne produkcije iz perioda 1956-1965 , nezaobilazna Milka Canić (doduše u reprizi).
Politički dio sadrži i vesti i dnevnik i emisije za dijasporu gdje se razmatra izgradnja kioska sa hamburgerima u centru Zaječara (da ili ne naravno) te proces adaptacije mladih neiživljenih iseljenika koji kad ljeti dođu u Srbiju misle da su najveće face sa zapada koje priprosta omladina nikada nije vidjela (tj.njihove patike,majice,satove,automobile).
Sportski program sadrži TV-ligu prvaka (u onoj mjeri kad je ugledaju Zvezda i Partizan znači-nikad) žensku odbojkašku reprezentaciju te najkvalitetnije muške šahiste.
Uglavnom ovaj program nema ni jedan jedini film ili seriju ili emisiju koja nije produkcija RTS-a pa se cijeli kanal može s pravom nazvati TREZOR!

Komentari

Druže nisi ti gledo RTS digital da vidiš tek koje je to sranje

ašta bi ti da gleda dijaspora? CSI ili Top Gear?

Ma kakvi..bitno je da se gleda Giga Moravac ;-)

ma dobo, pljuj slobodno do prekosutra, ali reci šta bi moglo da se konstruktivno promeni a da bude domaći program? I ja živim preko i nisam željan da gledam strane programe nego da čujem srpsku reč :(

U pravu je Dioklecijan, i ja kad odem iz Srbije pa upalim RTS a to je satelitski program postidim se, veruj. Za toliku prinudnu naplatu mogu napraviti bar dobre obrazovne programe ako nista drugo. Jedino sto je iole gledljivo na satelitu je jutarnji program i to radnim danom, Zikina sarenica je vikendom valjda i to je straaasno.http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/RTS-B92-PINKGLUPOST-ZLO-PREVARA/130892516945493?ref=ts

Defka jeste od prosle godine, ali situacija je i dalje ostala ista...