Prijava
   

RTS

televizija na kojoj će objaviti vaš in memoriam voditeljka sa tužnim glasom ako ste ikada nekim poslom kročili nogom u zgradu televizije. Dovoljno je da ste tamo jednom prilikom pomogli domaru da podmaže vrata da ne škripe, ili da ste taksijem odvezli mrtvog pijanog Tijanića iz kafane kući, stavili ga u krevet, i okrenuli mu glavu na stranu da se ne uguši u svojoj povraćki kao onaj crnac gitarista.

"... a danas je preminuo Vlastimir Peloponezović posle kraće bolesti, u svojoj 92. godini. Za neupućene, njega je prolazeći pored zgrade naše televizije 1974. godine priteralo, pa je iskoristio mokri čvor u našoj zgradi da šljusne vnugo na socijalno i higijenski prihvatljiv način. Slava mu.
A sada, idemo na sport. Kolega Petar Denda..."

Komentari

xxaxaxaxaaxxaxaaxaxaxxaaxaxax!!!!!! ++++++++

zlo i naopako! +++

A sada, idemo na sport. Kolega Jovane...

Udri Joco!!!

Пример за сваку похвалу : )

Пример за сваку похвалу : )

ma kakav kolega jovan, setio sam se mnogo kuljeg imena...

HAHAHAHA! DENDA!
Možda bolje samo- kolega Denda...

хах, тео сам да дефинишем овако нешто ал нисам знао како, сад ми није жао кад видим овакву дефку :DD ++++

ahahahah upucao, kraj! :D

hahahahahhahahhahahahh,vr' +

hahahahaah plus k'o raskrsnica, cim sam poceo da citam znao sam da ce mokri cvor da se spomene

A sada idemo na sport... S obzirom da kasnimo sa emitovanjem Sportskog popodneva, zbog smrti Vlastimira Peloponezovića i naše prethodne vesti trajale su nešto duže, ja predlažem da odmah "skoknemo" do stadiona JNA gde je u ovom trenutku pao gol na utakmici Partizan - Radnički.

Kolega Denda :)
Predrag Spasić, dubinska lopta, klasično za njega... onako bekovski je centrirao, a u gužvi u šesnaestercu najbolje se snašao Milko Đurovski koji fantastično pogađa gornji desni ugao golmana Pantelića i u ovom momentu na semaforu stoji Partizan - Radnički 1:0 :)~

Hvala koleZi :)

Nije daleko od istine. :) +

Palo mi sinoć na pamet, dok sam gledao dnevnik. +