Prijava
   

Rubrike u ženskim časopisima

Pomislili biste da su namenjeni ženama sa specijalnim (zaglupljujućim-tračerskim) potrebama. Gnjurenje u anus svake vrste čitalaca. Pokušaj zarade na tuđem očaju i neispunjenosti sopstvenim životom.

Novinu predvodi tračerski odeljak, gde ćete saznati sve što se dešava na zvezdanom nebu, od imena nove ovce-kućnog ljubimca Lejdi Gage domaće estrade, do toga s kim je Peru ložača prevarila žena.

Zatim slede saveti o tome kako udovoljiti vašem dragom, počev od prstenca, preko drugih stimulatora za njegov anus, a ako ništa ne uspe, seks usred dečijeg igrališta po belom danu, dakako, će održati vašu vezu svežom i nadasve zdravom, jer jel'te, nikako ne smete upasti u rutinu. A seks na veš mašini i krovu kuće su već predložili u prethodnom broju.

Naravno, neizbežni su saveti o mršavljenju i skidanju celulita, naročito oni koji reklamiraju preparate tipa "Al' smo vas zajebali", koji potpomažu vašem tripovanju da ćete zaista da smršate i uprkos prežderavanju. A sestro slatka, i miriše k'o proleće i pride sadrži abecedu vitamina za koje nikad nisi ni čula.

Pošto vas ubede da ste debeli slikama fotošopiranih tela bez mane i umalo ubede da od očaja skočite s mosta (ili se spasete kupovinom njihovog preparata), sledi odeljak o kulinarstvu i pripremi jela (za koja uglavnom nemate para). Primer: grilovana teletina u crnom maslinovom sosu punjena tartar sosom i limunovom kašom.

Za kraj, mnogim domaćicama bez života izvan kuhinje omiljena, rubrika pitanja-odgovori, u kojoj doktori visoke reputacije rešavaju idiotske probleme onih koji veruju da se takvi problemi mogu rešiti preko časopisa.
Primer:
Moja ćerka se prostituiše. Muž je makro i izdaje rodjenu ćerku, a od zaradjenih para se zajedno sa sinovima drogira. Opet su prekinuli sa emitovanjem moje omiljene serije "Kad lišće pada" a sve romane Mir Jam sam već pročitala, pa su tako jedine svetle tačke u mom životu nestale. Molim vas, pomozite. U potpisu, Očajna domaćica.
Odgovor: Novi most na Adi čeka da mu se da ime. Izvol'te.

Komentari

s kim je Peru ložača prevarila žena.

Plus već na ovo! Taman sam zaboravio tog lika! :D

Hvala, hvala ljudi.:D

plus :) i ne zaboraviti rubriku PRAVIMO OD BABE DEVOJKU!

Hvala, ljudOVI.:D
@bromazepamche: Svakako! A pravi primeri da 'i vi to mozete' su Suki Mancic&Neda Ukraden.;)