Prijava
   

Rural žurka

Svako selo u zemlji Srbiji ima svoj centar.U tom centru nalazi se jedna gradjevina sagradjena sa ciljem da se tu sazivaju seoske skupštine, ali usled opšte nezainteresovanosti, pretvorene su u diskoteke.Svake večeri tu se skuplja lokalna mladež u očajničkoj potrebi da zadovolji svoje dnevne potrebe za alkoholom i osobama suprotnog pola.Muzike nema, ili se premotava jedan CD iznova i iznova.Uprkos svim otežavajućim okolnostima, mladići i devojke odlaze zadovoljni i srećni.Kose naših junaka svetlucaju kao oči deteta koje gleda u kinder jaje, usled preterane količine sjaja i gela.Rural žurke glavni su izvor zabave čak i u selima gde je moderna tehnologija pustila dublje korene.

Komentari

Jbt, veću glupost u životu nisam pročitala.

Baci pogled na svoje definicje, onda.

Baci pogled na svoje definicije, onda.

U što si uvredljiv. Ajde, navedi mi imenom jedno takvo selo u Srbiji koje opisuješ u svojoj definiciji. Mislim, ja živim na selu, i ovo što si ti opisao je čista smejurija.

Ajoj!Pa ti si ovo shvatio kao uvredu.Druze, ja se sprdam, a protiv sela nemam nista, apsolutno nista.Ljudi sa sela, iako nikada nisu vodili ovu drzavu jesu njena snaga ili su barem bili.Ovom definicijom ja se sprdam, ali kada bi procitao jos par puta mozda bi tu uvideo i neku ironiju.

Pa ti si ovo shvatio kao uvredu.

Haha, genijalno, a baš sam RAZMIŠLJALA nešto da promenim pol.

Pero, realno ne možeš da se sprdaš sa nečim što tolko voliš. A ovo za njenu snagu, snagu sela, ma to si čuo na teveu, to samo tamo mož se čuje Pero. Ja nemam nikoga na selu jebiga, al bih voleo da živim nekad tamo, to je jebenica, oni su prava gospoda ma kolko to ludno zvučalo.

TATIC Ja nemam nikoga na seluTATIC

Hehe, pa dođi kod mene, primam goste. :)))

Hah, hvala penzionerka na pozivu, hoću al samo ako ne mora mnogo da se radi, ja sam gradsko dete. :(
Vidiš Petre kakva su gospoda, kad bi te neki iz grada zvao u goste vako. :)

hoću al samo ako ne mora mnogo da se radi, ja sam gradsko dete

E pa sad, nije to ništa strašno, sve se nauči. Ja sam bila dete iz grada, mlada dama na visokim štiklama i sa dugačkim nalakiranim noktima i eto, udala sam se na selo i sve sam naučila. U stvari ne baš sve, nikada nisam hranila svinje i ostale domaće životinje jer ih nismo ni imali, ali bašta, dvorište, cepanje drva i slično, nije teško, samo ako hoćeš.

Nemojte mi zameriti, imao sam iskustva na takvim zurkama i mislim da sam u pravu, ali to ne znaci da je zurka bila losa.Sprdam se ja i na svoj racun, ne brinite se.

Penzionerka, baš ako mora da se radi, mora. Ne, sad bez zezanja, nervira me kad neki lik ima zemlju i selo i sve, a ode u grad il u inostranstvo, da ga neko jebava, a može da živi ko čovek, da bude svoj gazda. Imaš kolko oćeš mesta u Srbiji koji su prazni, samo roditelji ostali gore a deca im rade za 150 eura i jedu salamu, mesto kajmaka. Ne razumem takve likove, al šta ćeš. Klone se od seljaka jer misle da su tako gospoda, a ne robovi kapitalizma.

Sto ti je Jugoslav na slici?Popizdim kad ga vidim.

Pametan čovek, elokventan, volim da ga gledam. Verovatno ima i dobru platu, čim se nije prodao. :)

baš ako mora da se radi, mora

Mora nego šta, sad u avgustu treba da mi se unese 8 tona uglja. :)