Prijava
   

Rusi i Avganistanci

Glavni negativci u američkim filmovima,serijama,igrama,knjigama. Ne znam zašto. Obično uzmu ruske odmetnike da ne bi direktno zajebavali rusku vlast. U američkom filmu, ako ideš negdje a nemaš pušku, ako vidiš Rusa, odma vadi pušku i ubij ga. Jer Rus je stvoren da ubije Amera.

Komentari

Ako nemas pusku, odma je izvadi! :D

Ruskinje
Glavne 'negativke' u filmovima, serijama, knjigama, stripovima za odrasle. Ne znam zašto. Obično uzmu ruske ribe da ne bi direktno jebavali rusku vlast. U takvom filmu, ako ideš negde a nemaš pušku - ti si žensko, a ako vidiš Ruskinju odma vadi pušku i odradi pos'o. Jer Ruskinja je stvorena za....

:)

ruskinje su uglavnom kurve u američkim filmovima, a najveći negativci su, ma koliko rusi i avgani bili zajebani, Srbi, Bosanci i Hrvati. Nas kad se do'vate, to je komeNdija.. +

Ima onaj film JAGUAR, onaj što ima kazino i kladionicu što oće da ga ubije, on je Bosanac.

Evo za igre.

GTA IV: Glupo obrađeno: 3 Srbina, 1 Bugarin, 4 Rusa i jedan Musliman. Svi su negativci i antiheroji.

Uncharted 2 Among Thieves : Glavni negativac Srbin, Zoran Lazarević, debeo, rampaliva vol'ki, najveći poroci cigare i alkohol. Voli oružje i nacionalista je.

Splinter Cell Pandora Tommorow (ili Chaos Theory, ne sjećam se) : 3. glavni negativac , bosanski ratni veteran i kriminalac, ima dva lažna imena i upleten je u sve tajne američke operacije. Moćan čovjek al ga je Sem ubio golim rukama u nekoj šumi.