Prijava
   

Ruska Božićna čestitka Srbima

Braćo srbi,
jel vam zima
ma kolko da vas ima?

Nema više našeg gasa
i tu nema spasa.

Niste krivi što ste živi, al ste nezajažljivi
pa hoćete usred zime imat' grijati se čime.

Inače se svugde sada badnjak pali
pa ćete se ugrejati, valda niste mali.

Povodom vesti da su nam Rusi obustavili 100% isporuku gasa i to na badnji dan 2009.
Jebem ja takvu "braću".

Komentari

a ko će kome ako ne svoj svome ?? :)

Nije bitno sto je nama zima, bitmo je da su braca Rusi uterali ostatku evrope!
RUSIJA, RUSIJA!!!!

Види се да слушаш Б92 и њихове бљувотине. Нормална земља мисли на своје интересе и не дозвољава украјинском смећу да им краде гас и најбољи је начин да се славина заврне. То раде нормалне власти једне земље, а ненормалне власти и ненормални Млађан Динкић у једној држави гледају да што више укоче споразум са Руском федерацијом о гасоводу који би ишао кроз Србију, а тиме би смо решили овакве идиотске проблеме.

Rusi su jos jednom pokazali koliki su nam prijatelji.Kroz istoriju su na jebali kevu bar 800 puta,a mi ko budale i dalje se palimo na to kako su nam veliki prijatelji.Jeste,mnogo nas vole,tacno onoliko koliko im vredimo....a to je jako malo.Kada ce nasi majmuni i kreteni,a tu mislim na veci deo naseg naroda,da shvate da ljubav u politici ne postoji,vec da postoji samo i jedino ,inters.
Kad smo glupi i treba da nas jebu!!!!!!

Jeste brate...al poshto nashi politichari ne rade za NASH interes nego za interes Amerike i Nemachke normalno da ce Rusi ovo da urade. A da smo im lepo prodali NIS, ma bre za dzabe da smo im ga dali, mi bi smo bili mirni narednih 50 godina sa enrgentima i to bi smo mi josh bili u situaciji da zavrnemo salvinu Evropi.Al nee nama je Rusija fuuj i bljaak mi bi smo u evropu...e pa evo sad ce mo da se smrzavamo sa ostatkom evrope..jel se osecate evropskije?

pa, mi i jesmo za sitne pare prodali polovinu NIS-a? šta još treba? mi ni nemamo interes, da ga imamo već bismo bili na putu za oporavak. nisu političarima ciljevi ni EU ni približavanje Rusiji, već samo da napune svoje džepove. tako da će prodati liliputancima ako treba, samo da omaste brkove. a svi ovi amerofili i rusofili bi mogli da probaju da postanu SRBOFILI i da se preorijentišu na svoj i dobrobit svog naroda, a da ne biraju stranu spoljnim faktorima koji su na s jebavali dugi niz godina (decenija). da malo manje biramo strane i delimo se sve više i više ne bi nam bilo ovako. jebo ja i SAD i Rusiju, od ta dva nema manjeg zla, samo je svaka od obe strane na svoj način gadna, proračunata i ima drugačiji sistem da ti se napije krvi.

palac gore za definiciju.

Какав кретенизам одређене, хвала Богу мање, групе људи. Хајде узмимо да нам Руси нису помогли, а ко нам је помогао онда? Друга ствар: када су нас то Руси зајебали, ако неко може да ми каже? Једина руска грешка била је сан-стефански мир. Како да нам они помогну када ми сами себи одмажемо? Шта сте бре очекивали? Да нам пијани Јељцин пошаље војску овамо? Па он је са Горбачовом највећа катастрофа био за саму Русију. Молим вас ЛДП-овци, робови информација Б92 телев...обавештајне агенције и остали критичари да се манете глупости, јер ће вам се сваки нормалан човек у свету, а који зна историју и гео-политичка дешавања, смејати на ваше баљезгарије.

Radule - ne znam koji ti je vrag. Pitaš kada su nas Rusi zajebali. Ne znam dali pmtiš ili si slušao od onih koji su to doživeli kako su kada su "nas oslobađali" silovali sve na šta su naišli. Kada i kolko su nam pomogli kada smo bombardovani od strane NATO-a. A sve su obećavali. To što oni imaju sa Ukrajinom to je njihova stvar. Zar zbog toga ja i mnogi od nas treba da sedimo u hladnim stanovima kada je napolju temp. -7. Nikada do sada Rusi nama nisu pomogli i pored silnih obećanja. Doduše nisu nam ni odmagali - do sada- samo su kao kurve čekali razvij situacije. Pomoć se ogleda u davanju ili bar povoljnijem tretmanu. Sve što iz Rusije dođe kod nas debelo je plaćeno i možda bi bolje bilo da je to stiglo sa druge strane. Ako žele da se razračunavaju sa Evropom i Ukrajinom neka to čine ali ne preko naših leđa. Nikakve veze to nema sa B92 niti bilo kojom medijskom kućom. MENI JE ZIMA. A račun za grejanje će redovno stići. Kada ovako pogledaš, Radule, ipak nije sve ružičasto kada su Rusi i njihov odnos prema nama u pitanju. Razmisli.

dosta rasprave, evo javljaju cak i na B92, Rusi danas pustaju gas

Ђоко, нисам успео да прочитам твоју поруку до краја због стомачних проблема. Нити си навео када то када су нас ослобађали, нити ко је то силовао, а уосталом помешао си и ратове и нације. За НАТО агресију сам ти навео зашто нам нису довољно помогли. Јељцин и Горбачов су амерички људи! Да није било Руса не би се ми ослободили од Турака још дуго, а не би преживели ни први светски рат. Нећу да залазим у још много тренутака када су Руси показали шта су и какав однос имамо. Драго ми је да и ти говориш о неким тренуцима када смо ми очекивали од Руса пуно, а они нам нису помогли (нису зато што је и њихова земља бивала на рубу пропасти) и да си ти зато разочаран. И сам си свестан да ми од другога помоћ не можемо очекивати ако је од Руса не очекујемо. Буди срећан што је Русија данас ово што јесте- сила од које зависи будућност и моли Бога да се наши слепци приклоне што пре Русији. Почели су они то да раде, ево га Боки Тадић љуби их у гузицу само да се не види. Жао ми је што је навикао да љуби гузице један српски председник, па макар била и руска гузица, али полако нити Руси желе да им ми љубимо гузицу, нити ће то још дуго трајати. Имам толико аргумената да ти објасним неке ствари, али ти си од оних који не верују у гравитацију док им цигла не падне на тикву, па је неразумно са моје стране да се трудим.

Radule - radi se, kada je silovanje u pitanju o drugom svetskom ratu i o Crvenij armiji koja je ovde počinila ono o čemu sam govorio i svojata naše oslobađanje od fašizma kao njihovo delo i kao da nas tu nigde nije bilo. Oni su silovali šta su stigli. U prvom i drugom svetskom ratu nismo opstali zahvaljujući Rusima. Što se Turaka tiče kada i gde su oni nama pomogli. U drugom svetskom ratu mi smo njima pomogli, jer da zahvaljujući borbama vođenim ovde nije bilo vezano toliko nemačkih jedinica, oni bi možda bili pregaženi, tako da smo u toj situaciji u stvari mi pomogli njima. Ništa ja nisam izmešao. Kada je u pitanju NATO agresija prvi su došli na prištinski aerodrom i.. koliko su se zadržali i šta su uradili.Obećali nam Savez , pomoć u oružju i logistici i štošta drugo i naravno slagali nas. Možda si u pravu kada kažeš da je Rusija danas sila od koje zavisi budućnost. Evo, to su nam i pokazali. Ja lično ne uzdam se ni u Ruse nti u bilo koga da će nam pomoći da prebrodimo stanje u kom se nalazimo, a mogu pouzdano da tvrdim da bilo ko to da učini neće učiniti da bi nam pomogao, već u toj pomoći vidi i nalazi sopstveni debeo interes. Nisam od onih koji ne veruje u gravitaciju dok mi cigla ne padne na glavu. Naprotiv. Inače veoma mi je drago što smo izmenjali mišljenja koja se uglavnom tiču našeg opstanka, samo što na drukčiji način vidimo ko su nam prijatelji. Mislim da danas prijatelja u svetu nemammo i da svi koji nam nešto čine čine to iz sopstvenog interesa,a to nas debelo košta. Ne smatram da si nerazuman ako pokušaš da me razuveriš u neko moje eventualmo pogrešno mišljenje i biću ti veoma zahvalan ako u tome uspeš, ali mojih 60 godina me je dosta naučilo o "Prijateljima" iz sveta. Pozdrav.