Prijava
   

Ružnoća je relativan pojam

Fora kojom se vade svi oni koji se smuvaju sa izgovorom za ljudsko biće. Grobom žestoke mramorne kategorije. Korišćen od strane oba pola, zavisno od konteksta u kojem je nastala potreba ostvarivanja emotivno-fizičkog kontakta sa opisanom relativnom individuom.

- E, brate, otkud ti ideja da se smuvaš sa Milicom? Ima barem 110 kg, dvaput je teža od tebe, ima leđa k'o Tajson, a bulja joj ima vlastiti poštanski broj. Daj, nađi neku normalnu.
- Rođo, ružnoća je relativan pojam. Milica je lepa na svoj način. A i da se ne lažemo, dala je pičke na prvu. I ne boji se nijedne poze. Voli da eksperimentiše. Daje mi da upirem u nju k'o u životinju.
- Auh, kol'ko si ti sjeban! Kontam da će i murija da te drka jer će pomisliti da vodiš jebenog nosoroga kad te vide sa njom.
------------

- Tamara, jesi ti i dalje sa đembelim Markom?
- Jesam, što?
- Ma onako, video sam ga da juče uzima dve tepsije bureka umesto jedne standardne u pekari pa sam mislio da si ga ostavila i da tako leči depresiju.
- Nemoj biti prostak. Marko nije ružan, on ima... Ono nešto.
- Da, ''ono nešto''. Misliš na ML Mercedes, pet kuća i lanac prodavnica mešovite robe? Jebote, kako mi se kenja od vas sponzoruša.
- Pričaj šta hoćeš, meni je sa njim divno.
- Mogu misliti! Kad legne na tebe ne znaš da li ćeš umreti od pucanja unutrašnih organa uzrokovanih težinom većom od Jupitera ili gušenja, pošto mu dah neodovljivo podseća na radijaciju u Černobilu.

Komentari

Loksi

Kako ti nemaš odabrane, to ne mogu da skontam? Ccc. Bravo, kao i inače jebeš. +++

Thazz Dugg

E, Loksi, hvala ti puno. :)) Koristio sam te u primeru u prethodnoj defci, ako nisi video. A inače je bila grupa na FB-u u vezi Vuke. Neki ljudi iz te grupe su pravili problem, ogovarali modove i druge uvažene sa Vuke. Svi iz te grupe (čak i mi koji nismo imali veze sa tim) su dobili doživotnu zabranu da njihove defke ne mogu u odabrane.

Jebiga, nije da mi nije krivo, ali bitno je da se čita i da se ljudima svidi.

Loksi

Aha pa ti si na stubu srama? E jebiga, šteta. A nisam video to, valjda me nisi koristio u nekom negativnom kontekstu, sad ću da proverim. :)

Thazz Dugg

Aha pa ti si na stubu srama? E jebiga, šteta.

Jebiga brate, šta da ti kažem? :)

Loksi

Možda nekad kaiz baci pogled na neku tvoju pa će u odabrane, mislim da njega to i ne interesuje previše ko je na stubu, a ko nije. :)

Thazz Dugg

Hahaha, moram mu poslati PVT. :)) Ili da se ulizujem drugim modovima. Možda me Džimi Svemoćni pogleda.

Loksi

Pogledaće neko, samo polako. I ja sam pre kontao da neće, pa evo. Nemam ih previše, ali bolje išta nego ništa. :))

Niko Ćosavić

Свака част за дефку! Срочено моћно!

+++

Thazz Dugg

Taj rad, Loksi. :)) Bitno da se piše i da se ljudima dopadne.

Niko Ćosavić

Bitno da se piše i da se ljudima dopadne.

+1

Johnny Kurajber

Dobra defka. Onako fino sročena, kako ja volim, sa par fino tutnutih linkova +++

МајаПи

Добро пишеш. +

Milos-88

Dobra. Odlicni primeri

Thazz Dugg

Danke, danke... Drugi primer istinit. :))