Prijava
   

Šabavizija

Ubedljivo RTS što je i dokazao prenosom izbora pesme koja će nas zastupati na takmičenju za pesmu Evrovizije u Moskvi, kao i repriziranim reprizama repriziranih repriza sijaset serija, ali zato kada Novak Đoković igra finale turnira u Dubajiju protiv Ferera, oni na prvom programu prenose derbi Zvezda - Partizan, Ajd, to je u redu, ali na drugom u isto vreme prenose utakmicu engleske lige, a ne nekog Šabana - Đokovića.

Komentari

свако ко напише монографију мој први гренслем укратко по освајању истог јесте првокласни шабан недостојан чак и нивоа ртс-а. од тада необично злобно уживам у сваком поразу овог младог момка.

ajd sad, isti taj mora malo da unovci svoje loptanje.
ako ima onih koji ce da kupe, moze da izda i "moj prvi prdez" ili "moja borba sa uraslim noktom".

Vuk Ajlija - Ne radi se ovde o Đokoviću.Tema se odnosi na Šabavitziju /Televiziju/ On je pomenut kao primer i ilustracija kako i koje prioritete daje RTS i kome. Ipak kada si već dao ovakav komentar moram ti reći da se raspitaš malo o tome šta znači osvojiti Gren slem. Novak je ipak najbplji teniser koga smo ikada imali i treći je "reket" Sveta a bio je i prvi. Mislim da se u toj monografiji ne radi o samohvalisanju, već o napornim treninzima i dugogodišnjem mukutrpnom radu da se ovakav terultat postigne. A ako smatraš da je Novak neskroman i da je samohvalisavav, oda debelo grešiš.

Djordje, slozio bih se sa tobom u svemu, osim u tome da je Novak bio prvi. Ali ima vremena i za to. Plus treba imati u vidu da decko ima 22 godine, nije bas da je potpuno zreo - ipak treba biti popustljiv prema ponekim njegovim (ipak sitnim) gafovima.

ne razumem toliko pljuvanje po Novaku... da nije ljubomora?