Prijava
   

Sabrana dela Aleksandra Vučića

Zbirka narodu omiljenih kratkih priča i bajki, bestseler srpskog naroda, jer narod je birao.
Među omiljenim bajkama se nalaze Evropska unija i 7 patuljaka (od kojih su samo dva penetrirala u nju, bajka o nedosanjanom snu naše nacije, da može ljudski da pređe granicu i živi u humanijim uslovima). Bajka čitaocu daje osećaj neizvesnosti, jer iza svakog ugla patuljak samo što nije savatao uniju, odiše seksualnom tenzijom, te po principu magarca vezanog za stub i šargarepe ništa zanimljivo se ne događa, samo kupuje pažnju napaljenog naroda.
Zatim je tu kratka beseda o Prosečnoj plati od 500 evra. Beseda od koje kreće vodica na usta srpskom narodu, koja izaziva trans te gubitak osećaja o vremenu, te je iluzionista sebi kupio dva mandata tom spikom.
Zatim, nešto korisno za one koji vide budućnost u Srbiji, one mlade naraštaje željne napredovanja u stranci, Opsluživanje nadređenog, Kako da vam se burek ne ohladi od pekare do stranačkih prostorija.
I još mnoge kratke pričice koje sada neću nabrajati. Pisac je i dalje aktivan i dalje svojom iluzijom vodi svoje stado ka litici dok nekolicina koja hvata 'ladovinu pod šljivom mirno posmatra šta se dešava.

Komentari

Opsluživanje nadređenog

Ovo može kao naslov neke definicije.

https://vukajlija.com/opsluziti/515173

Pa jeste, poltronisanje. Probaću kad budem raspoložen, dobar je izraz.

Jeste da ima milion različitih definicja za poltronisanje, ali nema veze, i treba.

A ovde će valjatii neki sočan primer.